Adam lett 2016 leginspirálóbb személyisége

Adam Lambert jelölve lett a Pressparty nevű oldal szavazásán, amelyben arra keresték a választ, hogy az olvasók szerint ki 2016 leginspirálóbb személyisége.

Adamfőkép32BTIKM1

Egy hétig tartott a szavazás, és a rajongók szavazatainak alapján a versenyből Adam került ki győztesként a szavazatok 38%-val, ami körübelül 1495 szavazatból jött ki.

A legközelebb hozzá 37%-al James Arthur végzett, majd a dobogó legaljára Zay Malik állhatott fel, aki szorongásos betegsége miatt utolsó pillanatban mondta le Summertime Ball-os fellépését. Ő a szavazatok 10%-át kapta.

Az ír ikrek John és Edward Grimes, ismertebb nevükön Jedward, lettek negyedik helyezettek 126 szavazattal, ötödik helyen pedig a Queen gitárosa Brian May végzett, aki nemrég kampányt indított a brit sündisznók megmentésére.

A szavazatok megmutatták, hogy Adam erős rajongó tábort kovácsolt össze az utóbbi évek alatt, a Glambertek bizonyítottan a világ egyik legerősebb fandomja.
Mivel inspirálja vajon a rajongóit? Mindenkinek megvan a saját története, mivel bűvölte el őt kedvencünk.
Arra biztatja az embereket, hogy ne féljenek önmaguk lenni, fogadják el és szeressék egymást, bőrszíntől, nemtől, szexualitástól függetlenül.

Adam hihetetlenül jó karizmával rendelkezik, színpadra termett minden tekintetben, pillanatok alatt megtalálja a közönséggel a hangot, bármekkora is legyen.

Engem Adam karizmája nyűgözött le, hogy képes megérezni, milyen hangulatban van a közönsége, akár egyénekre bontva, és ezért mindenkinek azt tudja adni, amire épp szüksége van.

Számomra mai napig a leginspirálóbb dala a Better Than I know Myself. Ennek a dalnak a mondanivalója mutat rá nekem arra, hogy a jó és rossz tulajdonságok nem tudnak meg lenni egymás nélkül, mert az érem két oldalával leszünk csak igazán önmagunk.

Titeket Glamberts, mivel inspirál/ inspirált Adam? 🙂