A Queen és Adam Lambert megállíthatatlanok! Újabb koncertdátumokat kaptunk!

A Queen és Adam Lambert formáció nem áll meg, ugyanis bejelentették, hogy most zajló nyári turnéjuk és egy kis pihenés után szeptemberben Ázsiába látogatnak.

Adamfőkép3220150216155056

A banda most először fog ilyen formában az ázsiai közönség elé állni, elsőként Tel Aviv-ban, szeptember 12-én.

„Hatalmas lehetőség számunkra, hogy olyan emberek előtt játszhatunk, akik évek óta támogatnak minket és a zenénket.” – nyilatkozta Brian.

„Izgatott vagyok, hogy most először felléphetek Tel Avivban a Queennel, nagyon várjuk, hogy egy show keretein belül együtt keltsük életre a dalokat az emberekkel.” – Adam Lambert.

További koncertdátumokkal is bővült a naptár, 2 koncert lesz Japánban, 1 Thailand-on. Valamint a Tel Aviv-i fellépés után a szeptembert a Forma 1-es Szingapúri Nagydíj versenyhétvégéjén folytatják, ahol az utolsó napon fogják szórakoztatni a közönséget.

A legelső 2009-es American Idol-os közös fellépésük óta a Queen tagjai és Adam Lambert bebizonyították, hogy remek összhangban vannak egymással, ebben kételkedni semmiképp sem lehet, ugyanis eddig 70 olyan showt adtak, amire csaknem teljesen elkeltek a jegyek, valamint a koncerteket látogatók száma már millión felül jár.

2014 márciusában a Queen és Adam Lambert bejelentették, hogy Észak Amerikában nyári turnéra indulnak. Nem csak 24 olyan koncertet adtak, ahol a jegyek mind elkeltek, hanem abban az évben ők kapták az Év Együttese díjat a 10. évi Classic Rock Roll of Honour díjátadón, valamint az Ultimate Classic Rock nevű oldal olvasói szerint ők lettek az Év legjobb élő zenekara