Elhunyt Christina Grimmie énekesnő – Adam is részvétét fejezte ki ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Elhunyt Christina Grimmie énekesnő – Adam is részvétét fejezte ki

Valószínű mostanra már rengetegen olvastátok, tegnap este elhunyt Christina Grimmie, Orlando-i koncertje után. Az énekesnőre sokan a Youtube-ról emlékezhettek, valamint a 2014-es Voice műsor versenyzőjeként tett szert még nagyobb népszerűségre.

Adamfőkép32d382cd7495b7ee2e9ab410f13c9e4d38

Ma reggelre ébredve lesújtó híreket olvashattunk a médiában mindenhol, hogy tegnap este a mindössze 22 éves Christina Grimmie-t a Floridai Orlandoban tartott koncertje után meggyilkolták.
Az énekesnőt autogrammosztás közben lőtte meg egy férfi, akinél két fegyver is volt. A támadót Christina bátyja utolérte, de ekkor a tettes öngyilkosságot követett el.

Sajnos Christina később a kórházban belehalt sérüléseibe. Egyenlőre nincs információnk arról, hogy milyen indíték vezette a férfit. Az eset nagyjából 60 tinédzser rajongó szeme láttára történt. A médiában és a rajongók között hatalmas felháborodást keltett és port kavart az értelmetlen haláleset, számos híresség, rajongó, és youtuber fejezte ki részvétét a család irányába.

Csak hogy párat említsünk, Miley Cyrus, Demi Lovato, Kiesza, régebbi mentora Adam Levine, valamint számos magyar híresség is vagy twitter üzenetben, vagy hivatalos oldalán nyilvánított részvétet.

Néhány órával ezelőtt pedig Adam is megtette ezt Twitter-profilján keresztül.

Christina a 2014-es Voice műsorban szerepelt, ahol a 3. helyezést érte el. A műsor válogatóján Miley Cyrus: Wrecking Ball című számával aratott hatalmas sikert.Nyugodjék békében! 🙁