Ghost Town: Túl a 70 millió videoklip megtekintésen

Mint arról a születésnapi cikkünkben is beszámoltunk nektek, a Ghost Town igen nagy sikereket tudhat magáénak, ma pedig a videoklipje lépett át egy újabb mérföldkövet.

GT70millió

A Hype Williams által rendezett kisfilm már akkor lekörözte kedvencünk összes többi videoklipjét, amikor a 60 milliós nézettséget elérte, de ma már a 70 milliomodik nézőt is maga mögött tudhatja. Spotify-on pedig már lassan a 130 milliomodik lejátszásnál tart. 🙂

Sajnos a The Original High második kislemeze már közel sem ennyire sikeres. Se az eladások, se a slágerlisták terén nem kimagasló az Another Lonely Night teljesítménye.  Luke Gilford átlal rendezett kisfilm, ami október 8-án látott napvilágot, pedig még csak a napokban lépte át a 6 milliomodik megtekintést.

Összehasonlításként: Adam második legkevésbé nézett videoklipje, a Better Than I Know Myself is több, mint 22 milliós nézettséget tudhat a magáénak.

Reméljük, azért idővel jócskán megnövekedik majd ez a szám. A napokban az átlagnál gyorsabb növekedést mutatott az Another Lonely Night nézettsége, ami nagy valószínűséggel a most zajló európai Queenbert turnénak köszönhető. 😉

Glamberts, ti melyik dalt és videoklipet szeretitek jobban? 🙂