Adam a Winq magazin júniusi-júliusi borítóján

Megérkezett a pop herceg, Adam Lambert, bemutatva a Winq Júniusi-Júliusi kiadványát, azokkal a képekkel, amiket a legendás fotós Rankin készített.

winq

Ezen a nyáron, az American Idol második helyezettje pop szenzációként fogja átvenni a pótolhatatlan Freddie Mercury helyét egy 5 hetes Európai turné keretein belül, a Queen tagok mellett.
Annak ellenére, hogy az Idol megélt 15 évadot és 178 döntőst, csak néhányuknak adatott meg a világra szóló siker. Kelly Clarkson és Adam Lambert az a két ember, akiknek a neve biztosan a lista élén van.

És egyáltalán nem véletlenül. Lambert közösséget épített a rajongóiból. (Glambertek, tökéletes becenév, amit még a glam-rockos időszakában adott nekik.) Három albuma jelent meg, a legújabb, a The Original High, milliós eladásnál jár, és felkerült Amerika TOP10-es listájára.
Ezt megelőzően a 2013-as Trespassing elsőként debütált az US’ Billboard 200 Album Chart-on, ezzel ő lett az első nyitottan meleg előadó aki elérte ezt.

Elkaptuk Adamet, miközben európai turnéját csinálta, és beszélgettünk vele a zenéről, és a múltját érintő kérdésekről.

A Steve Aokival való közös munkájáról:

Bementem a stúdióba Aoki-val, és annyira fantasztikus és kedves volt. Rengeteg pozitív energiát éreztem, sok szabadságot adott nekem és azt mondta: „Ahogy érzed.” Ezt figyelembe vettem, és mikor rákérdeztem, hogy: „Na, mit gondolsz?”, azt válaszolta: „Csináld, amit szeretnél, ember, nagyon jól hangzik!”. Nekem ez a legjobb személyiség, akivel tudok alkotni, mivel heves tudok lenni, szóval akkor tudok igazán remekül dolgozni, ha van valaki, aki egyensúlyba hoz, szabadabb energiával. Remek munkafeltételeket kreált.

A Queennel való fellépésről:

Nagyon jól boldogulunk, és megvan a kölcsönös tisztelet. Azt hiszem, nagyon megnyugtató, hogy azért megyünk ki a színpadra, mert szeretjük ezt csinálni, tényleg. Mindenki méltányolja a lehetőséget.
Én azt szoktam mondani, hogy „Wow, srácok, el sem hiszem, hogy tényleg azt szeretnétek, hogy én lépjek fel veletek, ez annyira szuper!”. Ők boldogok, hogy a dalaik újra életre kelnek, és játszhatják őket. Úgy gondolom, ha bárkinek is kétsége támadna a párossal kapcsolatban, észben kell tartania, hogy Brian és Rodger imádnak zenélni, szeretik ezeket a koncerteket élőben, és megvan minden joguk ahhoz, hogy folytassák a dalaik előadását. És én boldog vagyok, hogy segíthetek!

A nemi és szexuális színképről:

Nagyon érdekesnek gondolom, mert most abban az időben vagyunk, hogy tudunk változtatni az emberek gondolkodásmódján. Ez nem a meleg-hetero, férfi-nő, fekete-fehér kettősségéről szól, az alapvető. Most lassan, de biztosan elérkezik az az idő, amikor ez már egyre jobban elhalványul. A mai fiatal generáció tapasztaltabb és sokkal kényelmesebben érzik magukat egymás mellett. És ez elbűvölő.