Adam: “A kevesebb néha több.” – Macy’s interjú

Ahogy arról már korábban beszámoltunk nektek, idén Adam Lambert is részt vesz a Macy’s American Icons kampányában, és a napokban a kampány hivatalos oldalára felkerült egy rövid interjú kedvencünkkel.

05-19-16-mBLOG-FASHION-Adam-Lambert-img001main

Mint azt te is tudod, az American Icons kampányon belül a zenének és a stílusnak a krémjét ünnepeljük. Szerinted mi tesz valakit, vagy valamit ikonikussá?

Szerintem a recept egyik fontos összetevője, hogy megtalálja mindenki a saját ösvényét. Hagyjanak lenyomatot maguk után az emberek, legyen saját elvük, stílusuk és kisugárzásuk.

Közben az INC-vel (International Concepts) is felvetted a kapcsolatot, és beleláthattál a legújabb ruha kollekciónkba. Mit gondolsz róla?

Igazán könnyednek és modernek találtam a kollekciót. A kevesebb néha több.

05-19-16-mBLOG-FASHION-Adam-Lambert-img003

Volt valamilyen szórakoztató momentuma a fotózásnak?

Volt egy DJ, aki emelte az energiaszintet. Rihanna Anti című albuma és a rock klasszikusok között váltakoztak a számok. Mintha a mennyekben lettem volna.

Egyszerűen csodásak a képeid, egyértelműen felráztad azokat a ruhákat. Van valamilyen kedvenc stílusirányzatod ebben a szezonban?

Imádom a fehéret. Tiszta hatást kelt, és kiemelkedik a férfidivatból.

05-19-16-mBLOG-FASHION-Adam-Lambert-img005

Hogyan jellemeznéd a saját stílusodat?

Imádom variálni a dolgokat. Mindig követem a kifutók világát, hogy új ötletekkel és stílusirányzatokkal találkozzak. Valamint nem félek kockázatot vállalni és újdonságokkal előállni.

Szerinted a zenének megvan az ereje ahhoz, hogy befolyásolja a divatot?

Egyértelműen! Mindig azok a stílusirányzatok vonzanak, amikről a kedvenc előadóim jutnak eszembe. De szerintem fordítva is igaz, a divat is képes befolyásolni a zenét… a képzelet tárháza.

Oké, nem engedhetünk el anélkül, hogy meg ne kérdeznénk, ki a kedvenc amerikai ikonod?

A nemrég elhunyt Princenek a videóit nézegettem újra mostanában. Bevállalós és különc volt a saját stílusán belül. Jó humorérzéke volt a saját stílusvilágával kapcsolatosan. Nagy űrt hagyott maga után.

05-19-16-mBLOG-FASHION-Adam-Lambert-img002Forrás: http://mblog.macys.com

Glamberts, ti mit gondoltok, hogy áll Adamnek a letisztult fehér szín? Szerintem igazán elegáns benne. 🙂