Tegnap volt 4 éves a Trespassing album ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Tegnap volt 4 éves a Trespassing album

Kiadásának 4. évfordulóját ünnepli Adam Lambert második stúdióalbuma, a Trespassing. Az alábbiakban elolvashatjátok, hogy változott a stílus, és a zenei irányzat Adam ezen időszakában.

trespassing

Míg az első albuma a For Your Entertainment meghatározó stílusa a glam rock volt, a Trespassing a funk, dance és a pop zenét célozta meg, éles váltásként.Ezt az újfajta kibontakozást egy friss zenei csapattal kívánták megvalósítani, köztük volt Dr. Luke, Pharrell Williams és Bruno Mars is, de a fő producer és író Adam volt.

Az albumot két részre oszthatjuk, egy világosabb és egy sötétebb oldalra. Megtalálhatók rajta, vidám, pörgősebb és lassabb érzelmes dalok is. Az eredeti kiadási dátum március 20. lett volna, azonban állításuk szerint még mindig folytak a felvételek, így a megjelenés csúszott, és végül a rajongók 2012.május 15-én vehették kézbe az új CD-t. A megjelenést követő első héten az első helyen szerepelt a Billboard Hot 200-as listáján, amivel Lambert zenei történelmet írt, ugyanis ő volt az első nyíltan homoszexuális előadó,akinek ez sikerült. Bár a kritikusok pozitívan fogadták, a legújabb album és a 3 kislemeze nem hozta meg igazán a várt sikereket.

Az első kislemez,a Better Than I Know Myself minden pozitív értékelés ellenére megbukott az Egyesült Államokban. A második kislemez a Never Close Your Eyes, aminek dalszövegét Bruno Marssal közösen jegyzi, már átütőbb sikert aratott, miután második lett a Billboard Top 10 Dance Club Hit listáján, és felkerült az Egyesült Királyság Top 20 lejátszásába. A harmadik kislemezt szeptember 5-én, a Dallas rádióban jelentették be, ami az album címadó dala, a Trespassing lett. Ennek a dalszövegén Pharell Williams-szel dolgozott. A dalhoz hivatalos dalszöveges videó készült, ami az énekes Vevo csatornájára október 4-én került fel.

A 8 dalos Trespassing EP digitális és fizikai változata október 16-án jelent meg, és remixeket tartalmaz Benny Benassitől, Zak Waterstől, a vAnity mAchinetől, a R3habtól, Mig & Mike Rizzótól, Robert Marvintól és Johnny Labstől.

A magyar MAHASZ slágerlistán a 38.helyet érte el az album. Habár a szakmától nem feltétlenül kapta meg a szerintünk jogosan kijáró ennél nagyobb elismerést, ennek ellenére egy szerethető és sajátos, egyedi stílusú albummal örvendeztetett meg minket kedvencünk, 4 éve.

Boldog Születésnapot a Trespassing albumnak! 😉

Ti mit gondoltok, Glamberts? Melyik a kedvenc számotok az albumról? 🙂