The Original High turné 54. állomás: Zürich, Svájc

Elérkezett a The Original High turné utolsó előtti állomása, Zürich. A helyszínen pedig pár magyar glambert is élvezheti a showt.

Photography by: themancphotographer.co.uk

A Volkshaus szolgál a  koncert helyszínéül, ami helyi és magyar idő szerint is 21:00-kor kezdődik. Világóráért kattintsatok IDE! Livstreamet pedig ITT és ITT találtok.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK


Mint azt fentebb már írtuk, több magyar glambert is részt vett a koncerten, és a bécsiek sikere után páran próbálták szintén elkapni Adamet és csapatát érkezéskor. De a biztonsági személyzet egyik tagja kedvesen közölte velük, hogy muszáj lesz távolabb menniük, mivel Milánóban egy melegellenes szervezet megtámadta Mr. Lambert turnébuszait, és az énekes külön kérte, hogy Zürichben az átlagosnál jobban vigyázzanak az érkezésekor. Így a rajongók csak messziről tudták megpillantani a gyorsan besiető Adamet és társait.

Kedvencünk a koncerten kissé fáradtnak tűnt, és az átlagosnál kevesebb dalt énekelt. A közönségnek pedig külön megköszönte, hogy támogatják, és elfogadják úgy, ahogy van.

» Setlist:

Evil in The Night/For Your Entertainment, Ghost Town, Underground/Rumors, Lucy, After Hours, Mad World, Whataya Want From Me, Another Lonely Night, The Light/The Original High/Never Close Our Eyes, Let’s Dance, If I Had You

» Képek:

Virágképeacikkhez

A teljes galériáért kattintsatok a képre!

» Videók:

Evil in The Night/For Your Entertainment

Ghost Town

Underground/Rumors

Lucy

After Hours

Mad World

Beszéd

Whataya Want From Me

Another Lonely Night

The Light/The Original High/Never Close Our Eyes

Let’s Dance

If I Had You