The Original High turné 52. állomás: Bécs, Ausztria

Adam Lambert ma nem máshol, mint a szomszédságban lévő Ausztria fővárosában lép fel, Bécsben, ahol számtalan magyar rajongó is tiszteletét teszi.

vienna

Adam 21 órakor lép színpadra a bécsi Gasometerben, ami a megegyező időzónának köszönhetően a magyarországi rajongóknak is 21 órát jelent, a világórát viszont IDE kattintva figyelhetitek. Azok, akik nem utaztak egészen Bécsig és otthonról szeretnék élvezni a show-t, azok ITT, ITT és ITT található streameken hallgathatják azt végig.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK.


» Setlist:

Evil in The Night, For Your Entertainment, Ghost Town, Welcome To The Show, Runnin/Chokehold/Sleepwalker, Underground, Rumors, Lucy, After Hours, Mad World, Whataya Want From Me, Another Lonely Night, The Light/The Original High/Never Close Our Eyes, Lay Me Down/Shady/Fever, If I Had You, Trespassing/Another One Bites The Dusst

» Képek:

Az oldal szerkesztői közül Kriszti és Mese is jelen voltak Bécsben, és mindketten szerencsések voltak. Kriszti társaival együtt a koncertet megelőző napon futott bele Terrancebe és Hollyba. Míg Mesének a koncert előtt sikerült találkozni Adam zenészeivel, akik akkor érkeztek meg.  Holly pedig, aki már korábban ott volt, szívesen készített képeket azzal a pár rajongóval, akik lelkesen várakoztak az elvileg privát hátsóbejáratnál. Majd Mr. Lambert és Terrance autója is megérkezett, és miután a rajongók odakiáltottak Adamnek, ő kedvesen, mosolyogva visszaintegetett, de utána gyorsan elsietett.

kriszti1

kriszti2

13151728_1111489605569036_462557439675293733_n

A teljes galériáért kattintsatok a fentebbi képre!

» Videók:

Evil in The Night

For Your Entertainment

Ghost Town

Welcome To The Show

Runnin/Chokehold/Sleepwalker

Underground

Rumors

Lucy

After Hours

Mad World

Beszéd

Whataya Want From Me

Another Lonely Night

The Light/The Original High/Never Close Our Eyes

Lay Me Down/Shady/Fever

If I Had You

Trespassing/Another Ones Bites The Dust