Vidd a magyar színeket magaddal a bécsi koncertre! – felhívás

Hungary loves Adam!

Már nem is kell említenem, hogy nem kell sokat aludniuk azoknak, akik részt fognak venni a The Original High turné bécsi koncertjén, ami viszonylag a legkedvezőbb állomás a magyar rajongótábornak, így elég sok magyar lesz a közönség soraiban. Éppen ezt a tényt ragadjuk meg, és arra kérünk, hogy mutassátok meg Adamnek, a magyarok nagy számban vannak jelen, annak ellenére, hogy egy teljesen más országba kell utazniuk.

Tehát egyszerű dologra kérünk: készítsetek vagy vigyétek el a tavalyi Queen + Adam Lambert koncertről megmaradt Magyarországot szimbolizáló, piros, fehér és zöld színű zászlóitokat, papírszíveiteket, akár “Hungary ♥ Adam” (Magyarország szereti Adamet) feliratokat/felirattal ellátott zászlókat, táblákat, amiket a koncert során jól láthatóan lengettek, lobogtattok. Megjegyezném, hogy ez nem csak a bécsi koncertre érvényes kérés, bárki, aki ezt olvassa és valamelyik koncerten részt vesz, nyugodtan felhasználhatja az ötletet.

Adam már számtalanszor tudomást szerzett magyar rajongóiról: kapott már pécsi származású kesztyűt Moszkvában, magyar pálinkát Londoban, zászlót dedikált Helsinkiben (ezekről ITT olvashattok), illetve nemrég magyarul is tanították az énekest egy interjú alatt (ITT megnézhetitek).

A cél egyszerű: Mutassátok meg Adam Lambertnek, hogy a magyar rajongói mindenhol jelen vannak és támogatják őt! 🙂