The Original High turné 51. állomás: Varsó, Lengyelország

Adam Lambert eddig talán a legközelebb van a magyar rajongóihoz, de lesz ennél közelebb is. Nos, kedvencünk ma a lengyel fővárosban, Varsóban lép fel.

warsaw

A show-nak Torwar létesítmény ad helyet, a közönség Adamet esti 9 órakor láthatja majd a színpadon, ami a magyarországi rajongóknak szintén 9 órát jelent (világóra ITT), így a műsort a következő streameken követhetitek: ITT, ITT, ITT, valamint ITT.


» Twitter:

@adamlambert: Wow!!!!! Varsó, Lengyelország!!! Határozottan az egyik LEGJOBB közönség a The Original High turnén!!! Köszönöm szépen!!! kocham u wszystkich

» Setlist:

Evil In The Night, For Your Entertainment, Ghost Town, Welcome To The Show, Runnin, Chokehold, Sleepwalker, Underground, Rumors, Lucy, After Hours, Mad World, Whataya Want From Me, Another Lonely Night, The Light, The Original High, Never Close Our Eyes, Let’s Dance, Lay Me Down, Shady, Fever, If I Had You, Trespassing, Another One Bites The Dust

» Képek:

ChU3Vz9U0AE1yEY
Kattintsatok a képre a teljes galériáért!

» Videók:

Evil In The Night, For Your Entertainment,

For Your Entertainment,

Ghost Town,

Welcome To The Show,

Runnin, Chokehold, Sleepwalker,

Underground, Rumors,

Lucy, After Hours,

Mad World,

Whataya Want From Me,

Another Lonely Night,

If I Had You,

Let’s Dance,

Lay Me Down, Shady, Fever,

Trespassing, Another One Bites The Dust,

Annyira jó volt a koncert, hogy Adam még egy alsóneműt is kapott ajándékba, egyik rajongó a közönségből a színpadra repítve azt.