Egy éves a Ghost Town videoklipje

Egy éve még maga Adam is csak reménykedhetett abban, ami ma már köztudott tény, hogy a Ghost Town karrierjének a legsikeresebb dala.

1évesaGT

Tavaly áprilisban már nagy izgalommal várhattuk kedvencünk harmadik stúdió albumának az előfutárát, a Ghost Townt. Adam pedig csak fokozta az izgatottságunkat a különböző előzetesekkel, amiket a youtube csatornáján keresztül osztott meg velünk. Végül április 22-én, egy hivatalos, dalszöveges videóval látott napvilágot a teljes dal, és mindössze egy hete kellett várnunk, hogy a Hype Williams által rendezett hivatalos klipet is megtekinthessük.

Ez Adam egyedüli fekete-fehér videoklipje, amiben rajta kívül a barátai tűnnek még fel. És ez egyben a legnézettebb kisfilmje is, több mint 67,5 millióan kattintottak már rá youtube-on, Spotify-on pedig mindjárt eléri a 126 milliomodik lejátszást is.

De arról se feledkezzünk meg, hogy a világ számos táján tört be a slágerlistákra a Ghost Town, és az eladások terén is remekelt! Németországban és Amerikában aranylemez lett, Dániában platina, Ausztráliában, Lengyelországban és Svédországban dupla platina, míg Hollandiában a tripla platina fokozatot is elérte.

Ezúton is boldog születésnapot, és további szép sikereket kívánunk a klipnek és magának a dalnak is! 🙂