Adam Lambert szívesen lenne Freddie Mercury szeretője

A Freddie Mercury életéről szóló film szereplőgárdája úgy néz ki, hogy egy újabb sztárral bővülhet akár, Adam Lambert szívesen szerepelne a filmben, – vallotta be kedvencünk a Digital Spy-nak.

freddieandadam

Nem csak azért lehetne alkalmas is egy szerepre a filmből, mert az énekes a Queennel turnézott és a jövőben is fog, hanem azért, mert Adam különleges helyet tart fent Freddie számára.

“Lefeküdnék Freddie-vel. Úgy vélem, ez helyénvaló lenne ebben az értelemben. Nem igazán szokásom ilyesmit nyilvánosan kijelenteni, de ez olyan rész, amit szívesen vállalnék. Egyik szeretője szeretnék lenni.”

Az énekes azt is hozzátette, hogy már beszélgettek Brian May-jel a filmről.

“Volt egy rövid beszélgetésem Brian May-jel erről. Azt kérdeztem, az idő múlása mennyire befolyásolta, hogy megnyíljanak valaki magánéletéről. Azt is megkérdeztem, hogyan fogják megközelíteni Freddie történetét. A ’70-es, ’80-as évekről nem is igazán beszélgettek. Minden bizonnyal más időket élünk és érdekes lesz azt látni, hogyan közelítik meg az életének ezt a részét. Még nem is igazán foglalkoztak a filmmel, még mindig tervezés alatt áll.”

Egyébként, Freddie Mercury alakját Ben Whishaw angol színész formálja majd meg a filmben.