Adamnek ki kellett hagynia az Idol fináléját

Több, mint 40 korábbi American Idol versenyző tette tiszteletét a tehetségkutató legutolsó fináléjában, de sokan hiányolták a show legeredetibb felfedezettjét, Adam Lambertöt.

16

A napokban tartott egy szavazást a Rolling Stone azzal kapcsolatosan, hogy mely 10 produkció az, amit a legemlékezetesebbeknek tartanak a tehetségkutató történetében, és 10-ből 6 produkció  a kedvencünké volt. (Az ezzel kapcsolatos cikket ITT találjátok.) Ezzel is bizonyítva, hogy Mr. Lambert ténylegesen a legkedveltebb versenyző volt, még ha nem is nyerte meg a saját évadát, amit rengetegen tartanak az Idol legsokkolóbb momentumának. De, hogy még egy példát mondjuk, Adam volt a tavalyi év legkeresettebb Idol felfedezettje. Épp ezek miatt hiányolták rengetegen a 15. évad fináléjáról.

Kedvencünk elmondta a Billboardnak, hogy nagyon sajnálja, amiért nem tudott ott lenni:

Tudom, nagyon sajnálom, amiért ki kellett hagynom. Valószínűleg online megnézem majd valahol. Keserédes a dolog, hiszen, ha nem kéne most dolgoznom, akkor ott lehettem volna.

Adam épp a Rocky Horror Picture Show forgatásán tartózkodott, amit nem tudott összeegyeztetni az Idollal. De szerencsére volt alkalma két produkcióval is visszatérnie a közelmúltban arra a színpadra, ahol igazán elkezdődött a karrierje. (Erről bővebben ITT olvashattok!)  🙂