NYUGODJ BÉKÉBEN, INGRID!!!

INGRID

Nem is gondoltam volna, hogy egy napon ilyen szomorú, megdöbbentő és rossz hírt kell közölnöm, vagy akár ilyesmiről írnom ezen az oldalon. Üresen bámulva a számítógépem képernyőjére, megpróbálok méltón búcsúzni az Adam Lambert Hungary és az AdamFans.net szorgalmas és rátermett főszerkesztőjétől, racionális gondolkodású beszélgetőtárstól, baráttól, ismerőstől, Pékó Ingrid Laurától.

Homályba váltanak át a sorok a szemeim előtt, ha arra gondolok, egyazon napon csöppentünk bele az AdamFans szerkesztői munkálataiba, még anno 2014 júliusában.  Kevesebb, mint fél év elteltével, az oldalnak új főszerkesztőre volt szüksége, aminek tisztségét immáron Ingrid töltötte be. Tiszteletreméltó és becsülendő hozzáállással törődött azzal, hogy a magyar Glambertök első kézből kapjanak hírt, hosszú éjszakákon át, hajnalig ébren maradva interjúkat fordított, cikkeket írt, hogy az oldal naprakész és friss maradjon mindig, annak ellenére, hogy utolsó évét töltötte a gimnáziumban, érettségire készült.

Számtalanszor említettem Neki, hogy kitartásáért és munkájáért egy szép napon szobrot emeltetek neki. Számomra mindig példaértékű volt a lelkesedése, maximalista munkája és szókincse. De szobor nélkül is bennem él tovább annak a lánynak az arcképe, akinek szívében hatalmas hely volt. Egy hely, ahol Adam, a család, a szerettei és a barátok is jelen lehettek.

Február közepén közölte és egyben kért meg minket, szerkesztőket, hogy mivel kórházba vonul az általunk már ismert betegsége miatt, legyünk aktívak és dolgozzunk az oldallal. Öt hét után érkezett az üzenet Tőle, amiből csak sugárzott az életerő és az életkedv. Nem telt el sok idő azóta, ma még is egy igen megrendítő hírrel kellett szembesülnöm: egy fényes láng kialudt, egy küzdő szív megszűnt működni. Egy olyan 18 éves lány hiányát érzem most a lelkemben, akivel nem volt szerencsém ebben az életben találkozni, de még is kijelentem: szerettem és szeretem.

Ingrid, most hozzád szólok. Emlékszem, egyszer azt mondtad, naplementekor te is tartanál a Nappal. Most épp naplemente van. Látom, ahogy te is a Nappal tartasz a horizonton át a végtelenbe.

Végképp könnyekkel küzdve írom az utolsó sorokat. Emléked mindig bennünk fog élni, hisz’ segítőkész és kivételes tagja voltál társadalmunknak. Kiváló voltál, mint főszerkesztő és barát is.

Az AdamFans.net és az Adam Lambert Hungary csapatának nevében is kívánom, hogy nyugodj békében! Reméljük, most már egy jó helyen vagy!

NYUGODJ BÉKÉBEN, INGRID!!!

Ezennel szeretnénk részvétünket kifejezni Ingrid családjának, barátainak és osztálytársainak!