Idol backstage interjú

Adam az utolsó Idolos fellépése után azonnal rendelkezésére állt a riportereknek. El is hoztuk nektek az egyik ilyen interjú fordítását.

Remek voltál ma.

Köszönöm!

Imádom az új dalodat, nagyon jó lett.

Annyira izgatott vagyok miatta. Láttad mennyire boldog voltam a produkciónk után, amiért megcsináltuk? Ez volt az első élő alkalom.

Máris egy új albumon dolgozol?

Csak ezt a dalt csináltam most. Szerettem volna valami újdonságot. Hiszen mindig jó buli valami újat csinálni. Jön a tavasz, én éppen turnézok, és szerettem volna egy olyan dalt, amit még senki sem hallott. Beszéltem Max Martinnal, hogy van-e valami ötlete, mert neki mindig van.

Igen, szokott egy pár lenni.

Ő hozott össze Laleh-val, aki egy remek dalszerző. És közreműködött Ali Payami is, aki a Ghost Town zenéjét készítette Max-el. Ő nagyon ért az ilyen zenéhez. Úgy voltunk vele, hogy csináljunk valami mocskosat, de olyat, ami közben érzelmes és magabiztos is.

Dolgoztok valami máson is?

Még nem, de sohasem tudhatjuk.

Igen, épp most hallhattuk az új duettedet. Na, és milyen érzés volt visszatérni az Idolba? Szürreális és szomorú kicsit?

Teljes mértékileg szürreális és nosztalgikus, amikor visszatérek. Nagyon jó látni azokat a stábtagokat, akik még mindig itt vannak, hiszen annak idején közel kerültünk egymáshoz. Sok vicces emlékem van.

Nagyon nagy év áll előtted. Turnézol szólóban, a Queennel, és ott van a Rocky Horror is. Mit vársz a leginkább ezek közül?

Mindet.

Mindet? Nem tudsz egyet mondani?

Nem tudok választani. Összesen már vagy 9 hónapot turnéztam együtt a Queennel, sőt, talán 10-et is. Így alig várom, hogy ismét együtt koncertezzünk, hiszen mindig olyan pozitív visszajelzéseket kapunk a közönségtől. A Queen rajongók rendkívül fanatikusak. Kívülről tudnak minden egyes dalt, és ezeknek a személyeknek énekelni olyan dalokat, amik ez elmúlt 30 évben az életük részei voltak, nagy megtiszteltetés.

Gondolom, nagy a nyomás rajtad.

Már nem. Még az elején, hogy őszinte legyek, halálra voltam rémülve. De most már jól érzem magam közöttük, olyan, mintha egy család lennénk. Úgy érzem, megkaptunk minden jóváhagyást azzal, hogy a rajongók imádják, amit csinálunk. De szerintem az igazi kihívás az, amit szólóban csinálok. Tudod, olyan dalokat alkotni, amik teljesen újak, még nem részei az emberek életének, nem ismerősek számukra. Ezért is nagyobb kihívás egyfelől, másrészt viszont igazán kifizetődő.