Adam 48 órás kényszerpihenője

Adam Lambert már napok óta betegen lépett színpadra a The Original High turnéja során, de ennek ellenére nem fogta vissza magát, minden egyes alkalommal, teljes erőbedobással adta elő a dalait, aminek sajnos meglett a visszaütője.

nincskész11

Tegnap, a turné 30. koncertjét, amit Clearwaterben kellett volna megtartania kedvencünknek, kénytelen volt lemondani. Az orvosa 48 órás énekmegvonást írt elő neki, a nagyobb baj elkerülése végett. A helyi rajongóknak pedig visszatérítik a jegyárakat.

Reméljük, Adam sikeresen felépül a 17-ei Idolos fellépésére, ahol már biztosan tudjuk, hogy a legújabb kislemezét, a Welcome to the show-t fogja elénekelni, amiről a következőket mondta:

Meg akartam lepni a rajongóimat egy új, felemelő, tavaszi himnusszal. Max Martin segítségét kértem, aki összehozott két remek íróval és producerrel. Az egyikük Ali Payami, aki közreműködött a Ghost Town elkészítésében, a másikuk pedig a svéd sztár, Laleh, aki szintén énekel a  dalban. Szerintem ezzel a dallal erőt adhatok az embereknek ahhoz, hogy ne féljenek önmaguk lenni.

Íme egy kis előzetes, hogyan reklámozza az American Idol Adam visszatérését a műsorba:

 

It’s A Mad World – American IdolAdam Lambert returns to the Idol stage on Thursday to reprise his most famous performance from the show!

Közzétette: American Idol – 2016. március 15.