Adam visszatérése az American Idolba

Adam Lambert mára egyértelműen a legnagyobb volt Idol versenyzővé nőtte ki magát, amit az is bizonyít, hogy a tavalyi évben összesen 10 millió dollárt keresett, ezzel leelőzve Kelly Clarksont és Cary Underwoodot is.

nincskész4

De Mr. Lambert nem felejti el, hogy honnan indult, és hogy az Idol volt az az ugródeszka, ami elindította őt a világsiker felé. Február végén a következőket mondta a Centraljersey.com-nak:

Mielőtt profivá válhattam volna, csak musical színészként alkalmaztak, pedig rendkívül nagy szerelmese voltam a zenének. Ez volt a legnagyobb szenvedélyem, amiben végre saját magam szerettem volna lenni.  Majd elkezdtem saját zenét csinálni, és elég korán rájöttem, hogy az én kisugárzásommal és stílusommal nem lesz könnyű igazi esélyt kapnom.  Tudtam, hogyha sikerülne bekerülnöm a TV-be, és nagyközönség előtt megmutatni magamat, az meghozná azt a löketett, amire vártam. És tényleg így lett. Az Idol egy nagy ugródeszka volt számomra, amiért nagyon hálás vagyok a shownak.

A tegnapi American Idol végén pedig a műsor házigazdája, Ryan Seacrest bejelentette, hogy Adam lesz a jövőheti sztárvendég.

ADAM ON IDOL NEXT WEEK WOOHOOO @adamlambert ?

@islandgirljams által közzétett videó,

Adam a március 17-ei adásban fog feltűnni. És olyan pletykák is vannak, mely szerint ezen az estén debütál a The Original High kislemeze. Arról, hogy elviekben ez a legújabb single-je Adamnek, már korábban beszámoltunk nektek.

Valószínűleg mind Mr. Lambertnek, mind a rajongóknak emlékezetes pillanatokat fog okozni, amikor Adam még egyszer, utoljára előad az Idol színpadán, ezzel bezárva egy kört. De ismerve kedvencünket, ezután sem fogja elfelejteni, hogy hol is indult számára minden. 🙂