“My heart is a Goat Town” – Jono & Ben

Adam Lambert a The Original High turnája során, január 22-én Új-Zélandon koncertezet,  március 4-én pedig, immáron második alkalommal tűnt fel az új-zélandi Jono & Ben című talk showban. Ez alkalommal egyedül Jono volt az interjúvoltatója.

Az interjú elején megemlítik, hogy Adam Lambert a napokban Új-Zélandon járt, hogy előadja a zúzós slágerét, a Whataya Want From Me-t. És, hogy kihasználhassák az ebben rejlő szóvicc lehetőségét, azt mondták, hogy Adam, mit akart a műsorvezetőtől, magát ezt az interjút.

Adam, üdvözöllek ismét Új-Zélandon!

Ó, köszönöm!

Tudod, 15 perc alatt végig tudod nézni az egész országot, így semmi okod nem volt rá, hogy vissza gyere.

Imádok itt lenni. Nagyon hangulatos hely.

Mikor besétáltam ide, láttam, hogy rengeteg ember várakozik kint, hogy láthasson téged. Hozzá tudtál már ehhez szokni?

Én egyszerűen fel vagyok villanyozva amiatt, hogy ezek az emberek ennyi év után is támogatnak engem. Még mindig lelkesek, ami tényleg felvillanyoz.

Majd a műsorvezető azzal viccelődött, hogy Adam helyében ő mindig figyelné, hogy hány el nem adott jegy van még az adott koncertjére. Kedvencünk megjegyezte, hogy ezt nem csinálja, de azért figyel rá, hogy hogyan teljesítenek az egyes koncertjei. Majd Adam bevallotta, hogy ez a koncert tényleg nem olcsó mulatság, így nem lehet igazán megmondani, hogy a kiadás vagy bevétel-e a több. Mire Jono azonnal kiparodizálta, hogy Adam biztos szokta a Books Office oldalakat figyelni.

Majd visszaemlékeztek arra, amikor Adam legutóbb náluk járt, akkor hárman interjúztatták, és játszottak egy játékot, mely során az egyik személy beleénekelt Adam legnagyobb slágereinek a refrénjébe, Adamnek pedig minderre tátognia kellett. (IDE kattintva megtaláljátok a teljes videót erről a játékról.) De sikerült félremondania a Ghost Town szövegét, és az eredeti verzió helyett azt mondta, hogy: „My heart is a goat town.” Ami annyit teszi, hogy: „A szívem egy kecske város.” Ezért kapott Adam egy pólót, amire ez a mondat van ráírva. Kedvencünk kecske hangot imitálva kijelentette, hogy ebben fog edzeni.

Ismét említésre került, hogy Mr. Lambert 22 másodpercig képes kitartani egy hangot, így Jono is megpróbálkozott ezzel, de 14 másodpercig bírta csak. Adam megdicsérte, hogy annak ellenére, hogy milyen őrülten festett közben, a 14 másodperc igen lenyűgöző. Majd, hogy ne legyen rosszul, azt tanácsolta, hogy vegyen egy mély levegőt.

De a másik műsorvezető, Ben is küldött egy rövid kis üzenetet Adamnek, melyben elmondta, hogy mennyire sajnálja, hogy nem lehetett jelen, majd gonoszul azt állította, hogy Jono hatalmas Adam Lambert rajongó, ezért is fogja előadni Mr. Lambertnek a kedvenc dalát tőle.
Jono a Whataya Want From Me-t választotta, de sajnos mást nem is tudott a szövegből. Kedvencünk viszont ezen csak jót mulatott.
Jono ezután megígérte, hogy amint lehet, ismét meghívják Adamet a műsorba, aki ennek örült, hiszen mindkét alkalommal nagyon jól érezte magát.