A Ghost Town legújabb sikerei

Adam Lambert Ghost Town című dala újabb sikerekkel kezdi a 2016-os évet.

CZakSOLUYAENXyc.jpg large

Adam Lambert visszatérő kislemeze azonnal beteljesítette a hozzáfűzött reményeket, és mára egyértelműen kedvencünk legsikeresebb dalának mondható. Mind a rádiós slágerlisták, mind az eladások terén remekelt tavaly. Németországban aranylemez lett, Dániában platina, Ausztráliában, Lengyelországban és Svédországban dupla platina, míg Hollandiában a tripla platina fokozatot is elérte. De a napokban Amerikában is aranylemez lett, amihez fél milliós eladás volt szükséges, ez pedig korábban egyik dalának sem sikerült.

De Spotifyon is remekül teljesít, már jócskán elhagyta a 110 milliós lejátszást. A második leghallgatottabb dala ezen az alkalmazáson, nem meglepően a Whataya Want From Me, amit 28 millió alkalommal játszottak le.

Valamint a Ghost Town legújabb sikere, hogy youtube megtekintések terén is leelőzte a Whatay Want From Me-t. A Hype Williams által rendezett kisfilmet közel 56,2 millióan nézték már meg.

Adam, a kiváló producereivel és zeneszerző kollégáival egy rendkívüli, egyedülálló dalt hoztak létre, ami tökéletes választás volt első kislemeznek, ezt akkor is be kell vallanunk, ha nem éppen ez a kedvenc dalunk a The Original High lemezről.

Reméljük, hogy ezen sikereket is tudja még fokozni a Ghost Town, és még jobban lendít kedvencünk karrierjén. 🙂