Tripla győzelmet aratott Adam Lambert az Entertainment Focus szavazásán

Már arról korábban beszámoltunk nektek, a Rolling Stone olvasói megszavazták a The Original Hight az év albumának, valamint a Ghost Townt az év második legjobb dalának. Most az Entertainment Focus olvasói is kinyilvánították a véleményüket, és Adam Lambert három nap alatt három kategóriában is első helyezést ért el.

triplasiker3

Két napja 95%-kal lett a szavazatok alapján a The Original High az év albuma, megelőzve a One Direction Made in the AM című lemezét, valamint Adele 25 nevezetű visszatérő albumát. Míg a One Direction 3, addig Adele mindösszesen a szavazatok 2%-át tudhatta magáénak.

Tegnap az év dalával kapcsolatos szavazás eredménye derült ki. A Ghost Town 93%-kal diadalmaskodott. Őt követte Adele Hello című száma, valamint Drake Hotline Bling-je, mindkét dal 2-2%-át kapta meg a szavazatoknak.

A mai nap folyamán pedig mind közül is a legfontosabb kategória eredményét tudhattuk meg, azt, hogy kit tartottak a szavazók a tavalyi év legkiemelkedőbb előadójának. Adam Lambert itt még az előzőeknél is nagyobb fölénnyel, 97%-kal végzett az első helyen. Ezzel tetőzve a korábbi két sikert! A maradék három százalékot Drake, Ellie Goulding, valamint Taylor Swift zsebelhették be.

Nagy öröm látni, hogy mennyien tartják Adamet a tavalyi év legkiemelkedőbb zenei személyének. Reméljük ez az idei évben sem lesz másként. 😉