Ghost Town: 50 millió videoklip megtekintés

Adam Lambert visszatérő dala nagy sikereket hozott április óta, és nincs ez másként a hozzá készített videoklippel sem: a Ghost Town fekete-fehér kisfilmje nemrég elérte az 50 milliós megtekintést!

A Hype Williams által rendezett klipnek nincs konkrét története, sokkal inkább a látványra fókuszálnak benne. A forgatáson Adam barátai és azok ismerősei vettek részt, amitől a munkálatok és a videó is egy nagy partinak tűnik. A ruhák egy részét Lambert a saját szekrényéből vitte a táncosoknak, így ismerős lehet egy-két darab. A színfalak mögötti pillanatokat IDE kattintva megnézhetitek.

A dal egymagában is szépen teljesít: legutóbb a Spotify zenei alkalmazásban lépett át egy mérföldkövet, illetve hazánkban is hónapokig a rádiós toplistákon állt. A Rolling Stone olvasói megszavazták az év második legjobb dalának. Azoknak sem kell bánkódniuk, akiktől a house hangzás távolabb áll, hiszen Adam és a Queen zenekar már megálmodták és előadták a Ghost Town rockosabb verzióját a 2015-ös dél-amerikai turnéjuk során.

Gratulálunk az ötvenedik millióhoz, Adam! 😉