Good Morning Britain reggeli műsor Adam Lamberttel

Adam Lambert a brit ITV reggeli műsorába, a Good Morning Britain hétfői epizódjába kapott meghívást.

lorraineitv-23_big

A műsor ottani idő szerint reggel 6:00-kor kezdődik, és körülbelül 2 és fél órán keresztül fut. Magyarországon ez plusz egy órás eltolódást jelent, világórát ITT találtok. Egy lehetséges livestream van, amit IDE kattintva követhettek figyelemmel.

A POSZTOT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK.

» Képek:

» Videók:

Műsor:

Adam hét óra előtt pár perccel volt látható a képernyőn, ottani idő szerint. A két műsorvezető a videóbejátszások után a Queen zenekarral közös munkájáról, Freddie Mercury örökségének nagyságáról, Adam egyéni karrierjéről és az LGBT közösségről is kérdezték kedvencünket, aki már elég rutinosan beszélt ezekről a témákról.

Lambert az American Idol 8. évadának idején vált ismertté, amikor a Bohemian Rhapsody című dallal ment a meghallgatásra.

Ha valaki akkor azt mondta volna nekem akkor meghallgatáson, hogy egyébként öt éven belül a Queen élén fogok turnézni, őrültnek tituláltam volna az illetőt.

A férfi műsorvezető afelől érdeklődött, hogy az ilyen összetett, nehéz dalok mindig kihívást jelentenek-e számára, vagy idővel az előadó megedződik a feladathoz?

Szerintem első lépésként inkább fejben kell túljutni ezen. Mármint amikor belekezdtünk az ebbe az egészbe, megrémített az örökségük, és a közönség elvárásai. Tehát igazából ezen az akadályon kellett átlépnem, csak aztán beszélhetünk a valódi technikáról.

A női műsorvezető kiemelte, hogy Freddie Mercury olyan karakter volt, aki a markában tudta tartani a világ legnagyobb arénáiban összegyűlt közönséget, ez pedig bizony nagy nyomás alá helyezne bárkit.

Igen, Nyomás Alatt*. Valóban sokat gondolkodtunk azon, hogyan teremtsünk olyan egyensúlyt, amelyen keresztül Freddie előtt is tisztelgünk, és az ő szellemében történik mindez anélkül, hogy utánozni próbálnám őt. Nagyon, nagyon trükkös volt, de mikor megoldottuk, a közönség is kapcsolódott, és működött a dolog.

*Under Pressure – utalás a Queen dalára

A férfi műsorvezető megkérdezte, hogy ő is annyira szeret-e bulizni, mint annak idején Freddie, mire Lambert egyetértett, de hozzátette, mások a szórakozási szokásai, mint Mercury-é a 80-as években.

A hölgy azután Adam karrierjével kapcsolatban folytatta a beszélgetést, hiszen a Queennel való közös fellépések mellett nagyon keményen építi, csiszolgatja saját szólóprojektjeit is.

Nagyon izgalmas, hogy lehetőségem van egyszerre több dologgal foglalkozni. Jelenleg is futnak ezek a projektek. Nem úgy működik, hogy az egyik befejeződik, a másik pedig akkor kezdődik csak. Már legalább négy éve dolgozom a Queennel, és jelenleg is a horizonton lebegnek a közös lehetőségek. Például nemrég jelentettük be az Isle Of Wight fesztiválon való fellépésünket. Közben pedig ott van a szólómunkám, és a hamarosan induló turném. Szóval mint művész, mindez nagyon kielégítő számomra. Egyfelől visszatekinthetek a múltba, afféle nosztalgia ez, az emberek jól ismerik már, másfelől pedig az önálló tevékenységem a jövő felé haladásra fókuszál, és a saját élményeimet fejezi ki. 

Az úriember ezután rámutatott arra, hogy Mr. Lambert büszkén és nyíltan vállalja homoszexuális beállítottságát, nem törődve mások véleményével. Manapság egyre több brit híresség meri hasonlóan bevallani, hogy az LGBT közösséghez tartozik. A műsorvezető arra volt kíváncsi, hogy mit tanácsolna ezeknek az embereknek Adam?

Ez egy kényes kérdés, mert szerintem minden eset egyedi. Amikor megkaptam a lehetőséget arra, hogy őszinte legyek-e, vagy sem, úgy gondoltam: Mindig nyitott voltam, 18 éves korom óta, és sokkal több munkával járna eltitkolni, mint felvállalni.

Az elmúlt hat évben rengeteget változott a helyzet. Az, hogy az emberek megnyílnak, büszkék magukra és megmutatják a nyilvánosságnak, kik is ők, elindította egy folyamatosan tovagyűrűző hatást, segítséget adva a fiataloknak, a közösségeknek. Másfelől ott az üzlet és a szórakoztatóipar, aminek egy része illúzió, megtévesztés. Furfangos dolog ez. Én nyitott könyv vagyok, így csinálom.

Ezután a közelgő Hálaadásról is szót ejtettek, amit Adam a családjával fog ünnepelni, és már lelkesen várja. 🙂

 

Kvíz:

Adam egy gyors kvízt is kitöltött, amelynek lényege, hogy 8 kérdést megválaszolva kiderül, hogy a Good Morning Britain melyik műsorvezetőjére hasonlít leginkább a személyiségét illetően.

Adam Lambert vagyok, és kitöltöm a kvízt, amelyből kiderül, melyik Good Morning Britain műsorvezetőre hasonlítok leginkább. Készen álltok? Akkor kezdjük!

1. Melyik reggelit választanád?

Attól függ, diétázom-e vagy sem, mert akkor egészségesen kezdem a napot. Ha a diéta épp nem aktuális, akkor Benedict tojást választok.

2. Miben voltál a legjobb az iskolában?

Dráma. Az voltam én.

3. Mi a belső állatod?

Szerintem a kutya, de az itt nincs… Ó, de megvan, itt!

4. Milyen italt választanál?

Hohó. Az én választásom nincs itt, mert a tequila itt, az Egyesült Királyságban nem olyan népszerű. Akkor azt hiszem egy finom vörösbor.

5. Mi az álomnyaralásod úti célja?

New York, Antigua, Korallzátony… Szerintem a Korallzátony. Szeretem a világnak azt a részét. Trópusi.

6. Hogyan töltöd a hétvégéidet?

Nos, melyik hétvégét? Amikor dolgozom, vagy amikor nem dolgozom? “Rátapadok a közösségi oldalakra” – mostanában tényleg ezt teszem. De ha van egy kis nyugalmam, és másnap nincs dolgom, akkor a szabadban vagyok.

7. Mi a karaoke klasszikusod?

Ó, itt egy Queen dal. We Are The Champions. Ez vagyok én.

8. Melyik emoji-t használod a legtöbbet?

A lila ördögöt.

Megvan az eredmény. Oké, eszerint Ben Shephard. “Egy természetes vezető, megbízható és jól szervezett.” Ez utóbbi nem igaz. “Szereted a kalandokat a szabadban és szívesen edzel.”

Ezután Adam megköszönte a figyelmet, és azt mondta, biztosan lenne közös témájuk Bennel, mondjuk egy kis tequila mellett. 🙂