Adam Lambert terápiaként kiírja magából a gondolatait – Cosmopolitan cikk

Adam Lambert dalai egy-egy terápiával érnek fel. A 33 éves énekes boldog, amiért a zenéjében nyíltan vallhat a magánéletéről, azáltal, hogy terápiaként kiírja magából a gondolatait.

glamoholic

Szerintem mindez egy terápiával ér fel. Ez egy bizonyos módja annak, hogy jobban érezzük magunkat egyes dolgok után.

Adam ragaszkodik ahhoz, hogy a The Original High albuma rendkívül személyes.
A Glamoholic magazinnak így nyilatkozott:

Ez egy nagyon személyes album. Azt szerettem volna, ha a rajongóimnak lehetőségük nyílik még inkább megismerni engem, az érzelmesebb, önelemzőbb oldalamat is. Az előző lemezem koncepciójánál kicsit túlzásba estem. A The Original High szerintem őszintébbre sikerült.

Adam azt is bevallotta, hogy azt szeretné, ha a zenéje, mint például a There I Said It című száma, erőt adna az embereknek.

Ez nem mindig egyszerű, de szerintem az ilyen daloknak az a céljuk, hogy megpróbálják erővel felruházni az embereket. Amit igazán szeretek ebben az az, hogy annyiféleképpen lehet értelmezni a dalszövegeiket. Szólhatnak egy kapcsolatról valamelyik családtagoddal, vagy magával a médiával. Én például főként ezekhez kapcsolom a sajátjaimat. Úgy hiszem, hogy olykor hatalmas energiákat vesz igénybe, hogy elrejtsd ki is vagy valójában.