Adam részt vett a Billboard sajtókonferencián Kínában ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Adam részt vett a Billboard sajtókonferencián Kínában

Mint arról korábban beszámoltunk, Adam Lambert gépe november 8-án landolt a pekingi reptéren, ahol rajongók arzenálja várta őt. Első hivatalos megjelenése a Billboard/YinYueTai sajtókonferencián volt, ottani idő szerint hétfőn délután egy órától.

Videó és sok fotó is készült az eseményen, ahol Adam sötét, bőrhatású nadrágot, csizmát, fehér pólót és liláskék Vivienne Westwood zakót viselt, mindezt aranyékszerekkel fűszerezve. Dús, jelenleg sötétbarna haja ezúttal is hibátlanul volt beállítva.

» Képek:

Galéria

Kattintsatok a képre a többi fotó megtekintéséhez!

11168576_909192089159028_7376574151412995621_n


» Videók:

A sajtókonferencia két nyelven folyt. Adam a videón a 3. perc után jelenik meg először, amikor bemutatják, és helyet foglal az emelvény előtt. Legközelebb a 17. percben látható, amikor őt és néhány más résztvevőt a színpadra invitálnak. Ezután Adam és Jane Zhang énekesnő kivételével a többiek ismét helyet foglalnak.

A sajtókonferenciát levezényelő úriember előbb a hölgyet kérdezte, majd Adamhez fordulva megjegyezte, hogy ez tulajdonképpen nem az első alkalom, hogy Jane és ő egy színpadon állnak, ugyanis a kínai The Voice-ban már találkoztak, mire Lambert “régi barátjának” nevezte a 31 éves énekesnőt.

A fiatalember ezután arról kérdezte Adamet, volt-e már lehetőségük beszélgetni, felzárkózni egymáshoz?

Igen, a színfalak mögött, pár perce.

És tudod a nagy hírt?

Milyen nagy hírt? – suttogta izgatottan.

Nem tudtad? Jane-t eljegyezték!

Ó, gratulálok! – kezdett tapsolni, és a közönség felé fordulva valami hasonló reakciót várt tőlük.

Mi már mind tudtuk.

Szóval én tudtam meg utoljára.

Neked van nagy híred?

Én nem házasodom- szögezte le Adam.

Ezután szóba jött Adam egyik nagy kedvence, Michael Jackson, ugyanis Jane jövendőbeli férjének ugyanaz a keresztneve, mint a popzenei ikonnak.

A kis bevezető után Adam a Billboard jelentőségéről beszélt, megemlítve, hogy legutóbbi, The Original High című albuma harmadikként, az ezt megelőző lemeze, a Trespassing pedig első helyen debütált a Hot 200 listán.

Őrületesnek nevezte azt az élményt, amikor először toplistára került egy dala, hiszen az American Idol előtt erről álmodozott.

A konferenciát vezető úriember Zhanggal beszélt egy ideig, majd elmondta Adamnek, hogy Jane következő angol nyelvű albumán szívesen dolgozna vele. Lambert biztatta a kínai énekesnőt a közös munkára.

Adam a 2016-os The Original High turné ázsiai állomásairól beszélt. Elmondta, hogy imádja a kínai rajongóit, és örül, hogy ismerős arcokat láthat a sorok közt, mindig figyel fellépés közben is, és igyekszik kapcsolatot létesíteni a közönségével. “A kapcsolat a kulcs” – mondta.

Ezután felvetődött a kérdés, hogy kiket visz magával plusz előadóként turnézni, de ebben az ügyben még nem döntöttek. Végül kézfogással egyeztek meg Zhanggal, Adam szerint a menedzserének tetszene az ötlet.

Jane és Adam is elmondhatták azt, amit még szerettek volna megosztani a Billboard és a YinYueTai közös jövőjével kapcsolatban.

Szerintem nagyon izgalmas két ilyen cég kapcsolódása. Szimbolizálja, hogy a kultúrák összefonódnak egymással, a zene univerzális lehet, ami nagyon fontos. Mert a zene szeretet, béke, szórakozás, és igen, azt hiszem, ez egy remek bejelentés a világ számára.

Végül Adam ismét bókot kapott a haját illetően, és elmondta, hogy sok időt vesz igénybe, fejjel lefelé állítja be, és úgy néz ki olyankor, mint egy denevér. 🙂

Ezután helyet foglaltak, és legközelebb a 32. perc után hívták ismét a színpadra Mr. Lambertöt, amikor is egy-egy gomb lenyomásával tették hivatalossá a China-America Music Communication Foundation megalakítását.