Adam Lambert “Ghost Town Halloween” partija a Hilton Hotelben

Adam Lambert a kedvenc eseményét idén a Beverly Hills-i Hilton Hotelben ünnepelte. Jelmeze ezúttal is különlegesre és meglepőre sikerült.

A partin részt vettek Adam szülei, Leila és Eber is. Természetesen barátai is kaptak meghívót az eseményre, például Danielle Stori, Carmit Bachar, Terrance Spencer, Joey Gray, illetve Ivy Levan, akivel színpadra is lépett kedvencünk, miután megszabadult a jelmeze egy részétől. Vele a Black Cat című Janet Jackson slágert adta elő. Ezen kívül még három saját szerzeményét a The Original High albumról: a Ghost Town-t, az Underground-ot és az Evil In The Night-ot is előadta az est folyamán.

A partit továbbá Brooke Candy és Alex Newell nevével fémjelezték.


» Jelmez:

Adam idén sápadt, idős embernek sminkelte magát, és a countryzenész Willie Nelsonhoz hasonlóan hosszú, ősz fonatokkal egészítette ki valódi haját, amit kendő, és fekete, fácántollakkal dekorált kalap alá rejtett. A jelmezhez hozzátartozik a hófehér szakáll is. Adam rojtos bőrkabátot, mintás nadrágot, fekete csizmát, szürke, ujjatlan kesztyűt és rengeteg tollas kiegészítőt vett fel.


» Képek:

Galéria

Kattintsatok a képre a többi fotó megtekintéséhez!

00 (27)

Instagram

Kattintsatok a képekre a teljes méretért!


» Setlist:

01 – Ghost Town
02 – Underground
03 – Black Cat (feat. Ivy Levan)
04 – Evil in the Night

» Videók:

• Fekete szőnyeges bevonulás:

• Ghost Town,


• Underground,

• Black Cat (feat. Ivy Levan),• Evil In The Night