Another Lonely Night: túl az 1 millió megtekintésen

A The Original High album második kislemezeként ismert Another Lonely Night című dal videoklipje hivatalosan október 9-én jelent meg, most pedig elérte az egymillió megtekintést is.

ANOTHERLONELYNIGHT_big

A kisfilmet Luke Gilford rendezte, és négy különböző karakter mindennapjainak történetét ismerhetjük meg, akikben egy a közös: bár hivatásuk ideig-óráig boldoggá teszi őket, a nap végén mindig magányosan hajtják álomra a fejüket.

A klipben Adam egy olyan énekessel azonosul, aki bárokban lép fel esténként. Az előadó művészet iránti szenvedélye, illetve a közönségtől kapott szeretet és figyelem az, ami eltereli a gondolatait a magányról, amely a színpadon kívül folyamatosan körülveszi.

Gigi Gorgeous karakteréről első pillantásra valószínűleg sok mindent gondolnánk, csak azt nem, hogy házasságkötőként éli mindennapjait. Egy csupa rózsaszín épület egyik apartmanjában lakik hófehér ölebével. Láthatjuk, ahogy készülődik a tükör előtt, limuzint vezetve érkezik a munkahelyére, ahol boldog pároknak segít hivatalosan is összekötni az életüket – noha ő maga ezt még nem tapasztalhatta meg.

VIDEÓ A KARAKTERRŐL.

Egy férfi sztriptíztáncos napi rutinját is végigkövethetjük. Ez a “Magic Mike” típusú karakter edzéssel indítja a napot, aztán gördeszkával megy a munkahelyére. Az öltözőben a tűzoltó felszerelés egy részét ölti magára, aztán kilép a színpadra, és azt teszi, ami örömet okoz neki: táncol és másokat szórakoztat. A közönségtől kapott rajongásból és pénzből él. Hazaérve a fellépéstől és a magánytól megfáradtan alszik el kiskutyájával együtt.

VIDEÓ A KARAKTERRŐL.

Megismerjük egy idősebb showgirl történetét, akit Selina Nightingale táncosnő alakít. Karaktere egyedül él egy gyönyörű, elegáns házban, ahol bemelegít és készül a fellépéseire. Amikor végre kiszabadul ebből az ékszerdobozból, akkor a színpadon ragyog, és nem érzi a magányt.

VIDEÓ A KARAKTERRŐL.


A keserédes klip forgatása Las Vegasban zajlott, fő helyszíne pedig a Peppermill étterem, amely egyébként ismerős lehet a Casino és a Showgirls című filmekből.

Adam hivatalos YouTube csatornájára felkerült a színfalak mögötti munkálatokat bemutató videó is, ITT megnézhetitek. A magyar nyelvű dalszövegért IDE kattintsatok.

Ezúton is gratulálunk az első millióhoz, Adam! 🙂