Adam: “Brian ötlete volt, hogy adjuk elő együtt a Ghost Town dalt.” ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Adam: “Brian ötlete volt, hogy adjuk elő együtt a Ghost Town dalt.”

Adam Lambert a PortalPOPline.com brazil oldalnak adott interjújában tett említést arról, hogy kitől is származik az ötlet, miszerint adják elő a Ghost Town dalt a dél-amerikai Queen + Adam Lambert turnén, ami ma érkezik el harmadik állomásához. 

brasil

Mindenek előtt, gratulálni szeretnék, mert rengeteg képet láttam rólad és a rajongóidról Rióból és São Paulóból. Igazán rendes tőled.

Ó, hát ez természetes! Főleg, ha valaki az egész napját az ajtó előtt tölti. Úgy vagyok ezzel, hogy “Uram, most már hazamehetsz! Eleget vártál eddig!” Nagyon, nagyon, nagyon klassz dolog ez.

És milyen volt a show a Queennel São Paulóban?

Csodálatos volt! Nagyszerűen éreztem magam. Az energia is csodálatos volt ott. Az emberek mindent énekeltek velem, szórakoztak. Igazán remek közönség volt.

A Ghost Town-t először adtad elő a Queennel. Milyen volt?

Őrülten jó volt! Valójában, ez Brian ötlete volt: “Miért nem adjuk elő a Ghost Town-t is?” Erre én: “Tényleg?” A dal teljesen új verzióját hozta el, ami nagyon izgalmas és klassz volt. Egy rock verziója ez, két dolog egyesül benne.

És nagy hír volt Billboardon!

Igen, láttam! (nevet)

Brazíliába jöttél, hogy a Queennel léphess fel a Rock in Rio-n, ahol a banda 1985-ben felejthetetlen koncertet adott. A média és a közönség újra hatalmas show-ra számít, talán a legjobbra az idei fesztiválon. Nyomást érzel ezért?

Nem. Sok koncertet adtunk már együtt. Majdnem az egész évben turnéztunk tavaly, tehát úgy érzem, most már nagyon jól megy nekünk. Jól kijövünk egymással a színpadon. Jó köztünk a kémia és azt hiszem, klassz lesz ezt megmutatni a nagy közönségnek [85 ezer ember].

Múlt héten érkeztél Brazíliába. Mit csináltál a kötelezettségeken kívül?

Csak próbák, népszerűsítés… és alvás. Az utóbbi két hónapban az albumommal voltam elfoglalva, úgyhogy jó egy kicsit pihenni.

Vagy strandolni?

Napoztam. Ezelőtt esett. Teljesen felvidultam, mikor ma visszatértem Rióba és kisütött a nap.

Egy kis parti?

Nem… Nincs parti… A show az én partim. Egy partinak tűnik számomra.

Majd a karrierjének változásairól beszélt, hogyan és miért hagyta el az RCA kiadót és szerződtetett át a Warner Bros. Records-höz, jelenlegi kiadójához. Innen már egyenesen a The Original High albumra terelődött az interjú útja:

Olyan különleges dolgok vannak a The Original High albumodon, mint a Tove Lóval, illetve a Brian May-jel való közreműködésed. Melyik dal a legkülönlegesebb számodra, amelyet kiadnál kislemezként?

Ó, mindegyiket imádom. Az őrület az, hogy sok a lehetséges kislemez, tudod? Mindegyik rádióslágerként hangzik,… szerintem! (nevet) Igen, mindegyiket imádom. Tényleg. Úgy vélem, az egész a rádióban kéne legyen.

Ezután tett említést a Ghost Town videoklipjéről, amiben Sutan Raja barátja is feltűnik, aki évek óta egyik legjobb barátja.

Sok brazil rajongó elszomorodott kicsit, mert nem a saját zenéddel érkeztél ide…

Még!

Rendben van! Vannak terveid, hogy visszatérsz még?

Remélem! Nincsenek terveim még, de van valami, amit biztosra véghez akarok vinni! Jövőben kezdek turnézni, most épp azon dolgozom, ötleteket gyűjtök a koncertekre. Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon turnézok majd, majd talán… Jöhetek ide? Remélem. Nagyon szeretném.

Mi is!

Megveszitek az összes jegyet? (nevet) Akkor jövök!

Feltétlenül! Mit tervezel ezzel a turnéval kapcsolatban?

Csak ötletek vannak még. Nem teljesen terveztem még el. Csak néhány vizuális koncepcióm van. Nyilván az új albumomra koncentrálok majd, de más slágereimet és a rajongók kedvenceit is elviszem majd. Figyelek arra, hogy mit szeretnének látni a rajongók a dallistán.

Azon kívül, hogy a melegek jogairól tárgyaltak, lehetséges és már megtörtént közreműködésekről is beszélgettek:

Robbie Williams azt mondta, szívesen dolgozna veled együtt.

Igen, láttam!

Elfogadnád?

Igen! Miért is ne?

Ki az álompartnered? [akivel együtt dolgozna – a szerk.]

Nem tudom…

A Queennel dolgozol együtt, ami hihetetlen.

Tudom! Azt hiszem, megkaptam már a részem, igaz? (nevet) De a csúcs az lenne, ha valamit Beyoncével is dolgozhatnék. Ő csodálatos.

Szerintem minden embernek ez az álma.

Igen! (nevet) Énekeltem már Lady Gagával is Ausztráliában, nagyon jó móka volt. Imádom őt. Csodálatosnak találom őt is.

Végül, mit hallgattál legutóbb?

Mindent hallgatok! Tényleg. Hallgatok pop zenét, dance-t… Hallgatom a Years & Years-öt, nagyon jók. Tudod? Nagyon szeretem most a house zenét. Gorgon City, Disclosure, Duke Dumont… Imádom a dance zenét!

Semmi brazil?

De! Mutatak nekem valamit valamelyik nap, de elfelejtettem a nevét… Híres… Ivete! [Ivete Sangalo énekesnőről van szó – a szerk.] Az! Lejátszották nekem.

És tetszik?

Igen, igen!

Ő a mi királynőnk.

A ti Madonnátok! (nevet)