Adam már első perctől előadónak készült – Lorraine show

Adam Lambert tegnap délelőtt a brit Lorraine műsorban tűnt fel az ITV csatornán, ahol Lorraine Kelly műsorvezetővel beszélgetett a harmadik korongjáról, a Queen turnékról és a 2016-os év elején rajtoló The Original High turnéról. 

lorraine

Lorraine: Jó látni
Adam: Téged is.

Lorraine: Gratulálni szeretnék az új albumodhoz, mert nagyon-nagyon különleges számodra, nem?
Adam: De, igen, az. Nagyon személyes. Tudod, a múltban és a Queenel is túlzottan színpadias, nagy, előkelő, pompás dolgokat kellett tennem, de ez az album kicsit megalapozottabb, kicsit önelemzőbb, tehát egy teljesen más része a személyiségemnek.
Lorraine: Szívből jön, az a fontos. Nagyon fontos.
Adam: Igen.

Majd Freddie Mercury legendára terelődött a szó.

Lorraine: Úgy gondolom, látva téged, ahogy Freddie Mercury igen nagy cipőibe kellet jól teljesítened, mikor ezt a Queen dolgot csináltad, jól működött. Úgy vélem, imádna ő téged.
Adam: Bárcsak esélyem lett volna találkozni vele.
Lorraine: Csodálatos egy srác…
Adam: Ő egy ikon.
Lorraine: És még több koncertet adtok.
Adam: Igen, jövő héten utazom le Dél-Amerikába, majd Rióba, ahol a Rock in Rio fesztiválon mi kezdünk. És tudod, a banda nyitotta meg az első Rock in Rio-t, így nekik ez egy nagy, teljes kör.

Ahogy Adam elmondta, a Queennel olyan a kapcsolata már, mintha egy családtag lenne, nyitottak egymás felé, akár a színpadon is képesek egymás arcára mosolyt csalni vagy egy visszafojtott nevetést.

Adam: Mi mind nevetünk egymáson, nagyon kellemes, családias hangulat teremtődik így. És igen, mindig sikerült egymást kuncogásra bírni, ami nagyszerű.

Mr. Lambert vérében keringett az előadó ösztön már kiskorában, elmesélve újra a Csipkerózsika mesekazetta szomorú sorsáról szóló történetet, amit a kis Adam oldott meg, saját hangját, színészi tehetségét és memóriáját felhasználva folytatta a mesét.

Adam: Azt hiszem, ez belém volt építve. Mikor gyerek voltam édesanyám mesélte, hogy volt egy könyv egy kazettán, a Csipkerózsika. Tudod, meg van a könyv és a kazetta lejátszásával egyszerre forgathatod a könyvet, így a kisgyerek megtanulhat akár olvasni is. Egyik nap a kazetta elromlott, nagyon meleg volt az autóban és én elkezdtem szóról-szóra visszamondani a könyv hátramaradt részét. Három éves voltam, karakterek hangjával szólaltam meg, rájátszottam, édesanyám hátrafordult a piros lámpánál és azt kérdezte: “Mi az én gyerekem?” – Már abban a pillanatban tudta.

Ezután egy rajongó tehetett fel élőben kérdést:

Ha van brit származású, aki zeneileg hatással van rád, akkor ki és miért?

Adam: Jó kérdés… Jó kérdés… Mindig is szerettem a brit rocksztárokat. Magától értetődően Freddie-t és a Queent, de olyanokat is, mint David Bowie, például, vagy Boy George, és ők nem csak zeneileg befolyásolnak, hanem stílusban is.

Lorraine: És Robbie Williams is szeretne dolgozni veled.
Adam: Igen, hallottam.
Lorraine: Nagy lehetőség lenne, ha együtt dolgozhatnátok…
Adam: Igen. Hízelgőnek tartottam.
Lorraine: Szerintem csodásak lennétek együtt.

Újabb rajongónak adatott meg a lehetőség, hogy kedvencét faggassa egy kérdés erejéig:

Jössz majd turnézni az Egyesült Királyságba a közeljövőben? Mert teljesen csodálatos voltál, mikor láttalak a Queennel Manchesterben.

Adam: Remélem. Feltétlenül remélem. Túl korán lenne mondani is valamit, januárban megkezdem a turnét Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Végezetül, Lorraine elmondta, hogy hatalmas örömmel várják majd vissza, és köszöni, hogy eljött a műsorba.

» Képek:

Show:

lorraine
Kattintsatok a képre a teljes galériáért!

Paparazzi:

londoncandid
Kattintsatok a képre a teljes galériáért!

» Videó: