Az Another Lonely Night lenne a következő kislemez?

Twitteren szárnyra kaptak a találgatások vajon melyik dal lesz Adam következő kislemeze a The Original High albumról. Állítólag az Another Lonely Nightot már több rádió állomás is átvette és csak idő kérdése, hogy hivatalosan bejelentsék, hogy lehet kérni a rádióknál a dalt. Ezen kívül igen gyanús, hogy Adam az elmúlt 24 órában megosztott Instagram képei alá az ALN dalszövegének részleteit pötyögte. Adam többször hangoztatta, hogy azért szereti nagyon ezt a dalt, mert rengetegen tudnak azonosulni vele. Minden szingli embernek vannak magányos éjszakái, amikor azt kívánja, bár ne lenne szingli. Ám Adam szerint ez nem átvészelhetetlen és ez a dal segíthet a magánnyal küzdőknek.

A Ghost Townhoz hasonlóan a zene képes kirángatni a hallgatót a melankólikus hangulatból. Ha Adam és  acsapata ezt a logikai elvet követi a kislemezek kiválasztásában, akkor jó felé tapogatózunk. Az Another Lonely Night-ból nagyon szerethető kislemez lehetne. Sokakat megérintene és felrázna a dal.

“Én is csak ember vagyok. Mint bárki más, tudod? Mindenki vágyik arra a valakire. Még akkor is, mikor falod a szingli életet, aminek az élvezésében nekem nagyon sok részem volt, akkor is vágysz arra a fajta társaságra és biztonság érzetre. Néha jó egyedül aludni, de van, amikor úgy vagyunk vele ‘ahhh, de jó lenne összebújni valakivel’. Higyj nekem, én rengetegszer alszom egyedül…” – Adam

Wasted on you. high on the fumes…

ADAMLAMBERT (@adamlambert) által közzétett fénykép,

I don’t give a Fuck if the Sun Comes up

ADAMLAMBERT (@adamlambert) által közzétett fénykép,


Az biztos, hogy a következő kislemezt már kiválasztották!

A David Anthony Casting Facebook oldal kiírta, hogy furcsán gyönyörű, extravagáns tehetségek/modellek jelentkezését várják augusztus 18-án vagy 19-én (a dátum még nem pontos, ez a két nap jöhet szóba) Las Vegasban egy Adam Lambert videóklip forgatására! “Furcsán gyönyörű”…semmi kétségünk afelől, hogy ezt Adam maga várja el a jelentkezőktől. 😀

Az oldal augusztus 11-én írta ki a felhívást, ám később törölték a posztot. Talán elkiabáltak valamit, vagy túl korán osztották meg az infót? Meglepetés készül? Reméljük hamarosan minden kiderül az új kislemezről!