Adam Lambert saját kampányt indítana?

charitybert

Adam Lambert számos jótékonysági projektben vett részt, dolgozott együtt különböző alapítványokkal, szervezetekkel eddig, amikkel többnyire az LMBT társadalmat segíthette. Ezúttal egy olyan gondolat vetődött fel, hogy egy napon egy saját alapítványba kezd, – mint ahogy az kiderült a Samaritanmagnek adott interjúból.

“Minden bizonnyal van valami ilyesmi, amin gondolkodtam már. Hamarosan szeretnék valamit tenni e téren, csak nem találtam még ki, hogy pontosan mit. (…) A következőkben is önmagam leszek, megpróbálok példát mutatni és, igen, remélhetőleg, előállok valamivel.”

Okos ötlet lenne, hiszen az eddigi jótékony munkái igen nagy sikerrel jártak. Nézzük csak a 29. szülinapját, amikor az volt a célja, hogy ajándékok helyett gyűjtsenek össze a rajongói 29 ezer dollárt, hogy támogatni tudja azt a szervezetet, ami tiszta vízzel lát el különböző területeket, ahol lehetetlen vagy nehéz tiszta ivóvízhez jutni. Nos, ezt az összeget a rajongók többször is elérték. Továbbá, részt vett a The Trevor Project, a Live Proud, az It Gets Better és hasonló kampányokban is, amik során a meleg társadalmat próbálta igazgatni. Adam Lambert jótékony munkáiról ITT és ITT olvasgathattok.