Adam Lambert tetoválásainak története ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Adam Lambert tetoválásainak története

A www.wnic.com-on osztottak meg a tegnapi nap folyamán egy érdekes interjút kedvencünkkel, melyben nem csak az új album mögött rejlő inspirációról beszélgettek, de tetoválásainak történetéről is. Egyes daraboknak van története, mások egyszerűen csak szépek. (A tetoválásokról készült képeket megtaláljátok a galériánkban is, kattintsatok IDE!)

A The Original Highról:

Adam: Megjelent! Nagyon boldog vagyok! Természetesen az összes dalt imádom rajta. Az első kislemez a Ghost Town, nagyon szeretem azt a számot és izgatottsággal tölt el, hogy az embereknek tetszik és hallgatják a kocsiban, a futópadon, szórakozóhelyeken. Tudod, ezért csinálom ezt elsősorban. Azt szeretném, hogy az emberek kötődjenek a zenéhez, nagyon szeretnék jövőre összerakni egy turnét. Ez az én első extázisom, az éneklés, szóval ezért hajtok. Remélem, hogy ez a remek album lehetővé teszi, hogy kapcsolatot létesítsek a közönségemmel és több lehetőséget hordoz magában.

Adam Lambert első tetoválását 27 éves korában varratta, azóta szép számmal találhatóak meg különböző testrészein maradandó alkotások.

Az első tetoválása – Egyiptomi Szem

Az első tetoválásom ez a Hórusz Szeme tetkó volt és közvetlenül az American Idol előtt varrattam. Olyan vagyok, aki mindenbe belemagyaráz valami „miért”-et, szóval azt mondtam: Oké, kell nekem egy védelmező szem, mert minden héten kamera előtt fogok állni, ez majd megvéd. Plusz, mindig is imádtam Egyiptomot.

adam_lambert_0_1435594928

Második – Végtelen jel

Ez számomra azt a végtelen körforgást szimbolizálja, amely során energiát cserélsz egy közönséggel. Te dobsz nekik egy energialöketet, ők is visszadobnak valamit. Olyan, mint egy végtelen kör.

Kulcs

Ez a kulcs egy barátomtól vásárolt művészi kép része, a srác neve Hans. Ez volt a kép egyik eleme, nagyon szépnek tartottam, azt mondtam: Ezt magamra fogom tetováltatni, tetszik ez a kulcs. Így is tettem.

Musica Delenit Bestiam Feram

Úgy érzem a zenének megvan ez a képessége, hogy bármit megváltoztasson. A hangulatunkat is, mindegy miről van szó. Ha rossz napod van, felteszel egy bizonyos zenét és jobb kedved lesz, ha ideges vagy, relaxáló zenét hallgatsz, amitől megnyugszol. Feltehetsz olyan zenét, ami szexhez illik, vagy edzés közben olyan zenét, ami motivál. Megváltoztat. Itt az áll: A zene megszelídíti a vadállatot. Szóval kicsit lenyugtatja a bennünk tomboló tüzet. Valami ilyesmi.

Katherine Tyler for iHeartRadio

Görög Isten tetoválás barokk designnal

Ezt Hong-Kongban varrattam. Egy kicsit olyan, mint Dionüszosz. Mint egy görög mítosz. Ő volt a bor, a mulatás, kreativitás, művészet istensége. Nem vagyok benne biztos, hogy az enyém nő vagy férfi, sokféleképpen értelmezhető ez a tetoválás. Valamint levegőt fúj…vagy inkább vizet. Az ezen a karomon lévő tetoválásokat egy Kim nevű lány kötötte össze ezzel a barokk mintával. A barokk ábrázolás nagyon inspirálóan hat rám. Például mikor Párizsban sétál az ember és az ottani látvány, az építészet, a kőfaragványok, ilyesmi.

Ez a barokk kert minta fájt egyébként a legjobban. Azért ilyen gazdag ez a minta, mert ha jól emlékszem öt vagy hat alkalomra készült el teljesen. Hagytuk, amíg begyógyult, aztán visszamentem és Kim árnyékolta a művet, hogy igazán intenzív legyen. És mikor a könyököm környékére értünk, az elég kemény volt. Mindenhol izzadtam. A golyóim is izzadtak.

adam_lambert_0_1435597113

Q – aka Queen

Meg akartam örökíteni ezt az élményt, a Queennel turnézni őrületes élmény volt. Annyira jó velük. És egyébként Roger [Taylor], a dobos, rengeteg tetkót varratott a lábaira, méghozzá csak az elmúlt 15 évben, azt hiszem ezt mondta. Szóval ő is nem rég kóstolt bele újra a tetoválásokba. Sokat beszélgettünk ilyen dolgokról.

KTU's KTUphoria 2015

A Queen turné alatt, Londonban Adam egy gyémánt alakú tetoválást varratott a bal alkarjára – egy merőben bonyolult ábrát, amit az Adobe Illustrator program segítségével tervezett meg a tetováló művésszel közösen.

Ezt itt Londonban varrattam, a srácot, aki csinálta Maximnak hívják és egy Sang Bleu nevű szalonban dolgozik. Imádom a munkáit. Először Instagramon kezdtem követni és nézegettem miket csinál és azt mondtam: mi a helyzet ezzel a csávóval? Szóval leültünk és … ő mindezt Adobe Illustrator segítségével tervezte a számítógépén, én meg segítettem. Összeraktuk ezt a mintát, ami mindkettőnknek tetszett, kinyomtattuk tetováló papírra, rám rakta és végül rám varrta. Az eredeti vázlat csak a vonalakból állt, miután azzal megvolt, a részleteket meg az árnyékolást spontán csinálta.

Katherine Tyler for iHeartRadio

Mozaik és fordított háromszög

Egyszerűen csak egy nagyon menő minta. Sok ilyen mintát láttam tőle [Maximtól] és átnéztük a terveit, ez pedig nagyon megtetszett.

A fejjel lefele fordított háromszög pedig a homoszexualitás jelképe. Szóval olyan ez, mint egy kijelentés. Csodabogár vagyok és imádom.

(A fejjel lefelé fordított háromszög, amely egy körben van a homofóbia mentes övezet, tolerancia és az LMBT jogok szimbóluma. Adam legújabb háromszög tetoválása is egy kidekorált körben található.)

adam_lambert_0_1435600626

Chasing The Original High

Valószínűleg ez számomra a legszemélyesebb és ez a legújabb. „Üldözöm az első extázist”

Katherine Tyler for iHeartRadio

Hold

Ez csak egy kis holdsarló. Az éjszaka miatt. Szeretem az éjszakát, számomra az a helyes idő.

Katherine Tyler for iHeartRadio

Adam még nem döntötte el mi a következő művészeti darab, amelyet a testén akar látni, de már gondolkodott a lehetséges opciókon.

Ez a minta [a jobb karomon] felnyúlik egészen a vállamig. Ha kezdek vele valamit, valószínűleg vagy a mellkasomon vagy a hátam felső részén folytatnám. Valahol itt fent. A bal karomat azt hiszem, meghagyom így fele-fele arányban, ahogy most van. A felsőbb részét szabadon hagyom. Talán hátul a nyakamnál, nem magán a nyakamon, de itt egészen fent a hátamon. Még nem tudom.