Így énekeli a Ghost Town-t Sterling Fox

Adam Lambert dalának társszerzője, Sterling Fox nemrég bemutatta saját verzióját a Ghost Town-ból. Ez az átdolgozás sokban eltér az Adam révén megismert változattól. Fox egyszerűbb előadásmódot választott, mintegy lecsupaszítva a dalt, az éneklés mellett viszont fütyül, és gitározik is a felvételen.

“Mindig is érdekesnek tartottam, ahogy a dalszerzők újraértelmezik a szerzeményeiket, és meglátjuk, hogy hangzott a nyers alapötlet, mielőtt még felvették volna” – mondta Fox.

Eredetileg Tobias Karlssonnal  írták a demót, mielőtt még Lambert verzióján kezdtek volna dolgozni Max Martin és Ali Payami közreműködésével.

“Felléptem néhány alkalommal ezzel a a dallal, kicsi, New York-i szórakozóhelyeken. Azért készítettem el ezt a videót a saját változatomhoz, hogy más szemszögből mutassam be a dalt az embereknek.”

Sterling a Las Vegastól nem messze elterülő Mojave-sivatagon utazott keresztül, amikor homlokon csókolta őt a múzsa.

“Rábukkantam egy régi kísértetvárosra a nevadai Needles közelében, és a dal ötlete valahogy ebből pattant elő. Bizonyos részeit a Hollywoodból való kiábrándultság inspirálta, illetve a szórakoztatóipar itteni hozzáállása a zenéhez.”

A Ghost Town mellett Fox még két dal megírásában vett részt a The Original High albumon. Mindkettőt hallhattuk már, a egyik ugyanis az Another Lonely Night,  a másik pedig az Evil In The Night.

Emellett a harmadik album első videoklipje már túllépte a 2,5 milliós megtekintést is.