Leila Lambert: “Bármit meg tudtunk beszélni!” – People Magazin

Adam és édesanyja Leila a People Magazinnak beszéltek szoros kapcsolatukról, az interjúból egy részlet pedig felkerült az internetre. Adam elárulta, hogy a divat-és szépérzékét bizony édesanyjától örökölte.

Leila: “Amikor gyerek volt, mindent megtettem, hogy  lehetősége legyen hozzájutni mindenhez, ami a művészetekkel, kreativitással volt kapcsolatban! Manapság mindketten szenvedélyesen szeretünk vásárolni.”

Adam szivesen jár anyukájával/nak vásárolni!

Adam: “Emlékszem középiskolában volt egy időszak, mikor rengeteg időt töltöttünk együtt és sokat jártunk vásárolni. Emlékszem, egyszer eljutottál arra a pontra, hogy azt mondtad: “Utálom az összes ruhámat, nincs mit hordanom!” én meg azt feleltem: “Egy szót se többet! Átalakítunk!” A stílusérzékem biztos, hogy tőle ered.
(…)
Mikor felvállaltam előtte, hogy meleg vagyok…igazándiból ő [Leila] kezdeményezte a beszélgetést, ami nagyon humorosra sikeredett. Nagyszerű volt, akkor bármiről beszélhettünk. Sosem éreztette velem, hogy rosszul kéne éreznem magam a bőrömben, mindig önmagam voltam!

Leila: “Sokan azt mondták volna bizonyos dolgaira: “Ó, ez furcsa!” én meg erre csak azt mondtam: “Nem furcsa, csak Adam! Ő ilyen.” Bármit meg tudtunk beszélni.”

momma