Nézd élőben: Ghost Town klippremier

Néhány órán belül debütál Adam Lambert kisfilmje az amerikai televízióban, amely a Ghost Town című dalához készült. A műsorhoz eddig egy lehetséges livestream van, amit ITT nézhettek. A világórát IDE kattintva figyelhetitek.

Az Entertainment Tonight a nap folyamán már megosztott két, pár másodperces előzetest a videóból, nemrég pedig egy rövid interjúrészletet is közzétettek a weboldalukon.

Ebben Adam beszélt a karriere fénypontjairól, amikre igazán büszke – American Idol, Grammy-jelölés, első helyen nyitó Trespassing album, amivel történelmet írt, és természetesen a Queen zenekarral közös turné is nagy megtiszteltetés volt számára.

Sophie Schillaci megkérdezte, hogy látja az LMBT közösség helyzetét most? Adam elmondta, hogy nagyon sokat változott az emberek hozzáállása a melegekhez az elmúlt 6 évben. Míg a média régen óriási ügyet csinált belőle, most könnyebben elfogadják. Büszke arra, hogy részese lehet ennek a fejlődési folyamatnak.

Sophie kérdésére Adam elmondta, hogy ismeri az Empire és Nashville című, manapság nagy népszerűségnek örvendő sorozatokat, és örömmel látja, hogy a televízió mostanában igyekszik előremutatni, és oktatni is az embereket.

Entertainment Tonight interjúrészlet