Adam Lambert a British LGBT Awards nyertese!

Adam Lambert nagy aktivistája a LMBT közösségnek, így nem csoda, ha jelölést kapott a British LGBT Awards Zene Ikon kategóriában és örömmel könyveljük el, hogy ő lett a kategória nyertese!

britishlgbt

A kategória nyertesét a British LGBT Awards honlapján szavazások útján választották ki olyan jelöltek közül, mint Lady Gaga, Sam Smith, Adam Lambert, Boy George, Miley Cyrus és sokan mások. A legtöbb szavazatot Adam Lambert énekes kapta, így lett ő az idei átadó Zene Ikon (Music Icon) kategória nyertese.

Lambert örült és megtiszteltetésnek tartotta, hogy ő kapta a nyertes címet ebben a kategóriában, bár nem lehetett jelen a díjátadón, egy rövid köszönő szöveget vetítettek le a közönségnek:

“Sajnálom, hogy nem tudok ott lenni ma este, de köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki szavazott. Nagyon megtisztelő. Néhány éve már az iparban dolgozom, de tudjátok, még is úgy érzem, mintha most kezdtem volna, és a Zene Ikon kategória elnyerése sokat jelent nekem. Köszönetet kell mondanom Brian May-nek és Roger Taylornak is a Queen bandából, hogy a szárnyaik alá vettek az elmúlt évben és elétek állhattam velük. Sokat tanultam tőlük, mert ők ikonok és a velük való turnézás is Freddie Mercury-ról szól. Nagyon inspirálva érzem magam. Úgy érzem, hogy ti, srácok, elismeritek azt, amit próbálok csinálni és ezt nagyon méltányolom. Tudjátok, melegnek lenni a zeneiparban nem volt mindig olyan könnyű, de az idő változik, a dolgok nagyszerűbbek most és ez egy egészen új világ, hogy felfele íveljünk…”