Új dalszöveg részletek képekkel, új információk a harmadik éráról

Már csak három nap van hátra a Ghost Town debütálásáig és már mondhatni, elég nagy izgalom van a kislemez körül mindenki részéről, így Mr. Lambert is nagyon izgatott módon osztogat meg dalszöveg foszlányokat Twitterén vagy Instagramján, ahogy az elmúlt hetekben észrevehettük. Ma sem okozott csalódást, két rövid részletet osztott meg velünk, két képpel társítva, amikből az egyiken új haját villantja meg:

“…walked into the flames called out your name, but there was no answer” / “… a lángok közé léptem a neved kiáltva, de nem jött válasz”

“…walked into the flames called out your name, but there was no answer”

A photo posted by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on

“… don’t give a fuck if I go down down down” / “… nem érdekel, ha egyre lejjebb megyek”

 

“….don’t give a fuck if I go down down down” A photo posted by ADAMLAMBERT (@adamlambert) on

Emlékeztek még a Trespassing sárga-fekete színkombinációjára? Gondolom, bennetek is feldobódott az a kérdés, hogy vajon milyen szín vagy színek jellemzik az új korszakot. Nos, a választ maga Adam Lambert közölte Twitteren:

“Srácok, mind kérdezitek, hogy “mik az új éra színei?!” Nem is tudtam, hogy voltak meghatározott színek(?!) Legyen FEKETE s FEHÉR”

Végezetül, néhány információ, amit tudnod kell a Ghost Town és a The Original High megjelenéséről és előrendelésekről, amit a Warner Bros. Records küldött Adam Lambert feliratkozóinak e-mailen keresztül. Iratkozz fel te is ITT!

Adam Lambert kedden, április 21-én, éjfélkor (magyar idő szerint reggel 6 óra, világóra ITT – a szerk.) jelenteti meg az új kislemezét, a Ghost Townt, amit Max Martin közreműködésével készítettek. Látogass el az adamofficial.com-ra kedden a Ghost Town világpremierjéért, és hogy a The Original High előrendeléséről tudj meg többet.