Élő interjú: Adam Lambert a Z100 Radio-ban

A Z100 műsorvezetője, Maxwell április 13-án, azaz a mai napon élő adásban beszélget majd Adam Lamberttel. Maxwell a Twitteren ajánlotta fel a Glambertöknek, hogy írjanak kérdéseket, és a műsorban feltesz majd párat kedvencünknek.

adam-z100_big

Adam visszatérő dala, a Ghost Town a jövő héten érkezik, április 21-én. Maxwell már hallotta, és igazán pozitívan vélekedett róla, akárcsak a többi szerencsés, aki ízelítőt kapott a The Original High album első kislemezéből.

Adam New York-i idő szerint 13:30-tól lesz adásban, ami Magyarországon 19:30-at jelent. A világórát IDE kattintva figyelhetitek. Eddig egy livestream van, amit ITT hallgathattok majd.

A posztot folyamatosan frissítjük!

» Twitter:

@MaxwellsHouse: Imádom a #Glambertök összes kérdését, alig várom, hogy beszélgessek @adamlambert-tel

» Interjú:

Maxwell Twitterén osztott meg egy rövid részletet az interjúból, hiszen még nincs engedélye a teljes interjú felvételének megosztására. Addig is nézzük, mi újat mondott Adam:

Maxwell: Tehát, itt van ez a nagy dolog, gondolom, már láttad, Madonna lesmárolta Draket a Coachella fellépésükön. (bővebben ITT olvashatsz – a szerk.)
Adam: Ó, igen, láttam!
Maxwell: Mekkora meglepetés. Vedd komolyan, Adam! Ha neked is összejönne egy nő, akivel egy színpadon állsz az év dalával, szemek csukva… Komolyan! Kit csókolnál meg leginkább?
Adam: Haver, Rihannát!