YouTuber – Tyler Oakley tökéletesen szemtelenül megvédte Adamet ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

YouTuber – Tyler Oakley tökéletesen szemtelenül megvédte Adamet

Tyler Oakley. Talán páran már találkoztatok ezzel a névvel. YouTube sztár és a Trevor Project kiemelkedő kapányarca és aktivistája, csakúgy, mint Adam. Emellett, nagy rajongója kedvenc rocksztárunknak. Többször is csipogott már a Twitteren róla, mikor a Glee-ben szerepelt, vagy Gagával énekelték az ‘Another One Bites The Dust’ c. számot. A mai napon is válaszolt egy másik Twitter felhasználó Adammel kapcsolatos kérdésére, méghozzá a szemtelensége egy új tökéletes szintet eredményezett. A rövid párbeszéd így hangzott.

@darrenmsharp: Isten áldja Adam Lambertöt, aki nagyon tehetséges, de azon agyalok vajon, két elbukott album után, hogyan vette rá Max Martin-t, hogy ő legyen a 3. album producere? Mi van meg benne? Főleg úgy, hogy például Cher Lloyd-nak, aki tényleges slágereket tudhat a háta mögött, halogatják a 2. albumját, és Shellback bénázik vele.

@TylerOakley: Én azt mondanám a tehetség, szerethetőség, profizmus, egy az igazi “zenészség” mind közrejátszik abban, hogy milyen irányba halad egyik és másik karrierje…

@darrenmsharp: 100%-ban egyetértek veled, úgy érzem fortyogó véleménnyel állsz Cher Lloyd-hoz, amiről hallani szeretnék.

@TylerOakley: nemtudomkiacsaj.gif…

Köszönjük Tyler, senkinek nincs több kérdése. 😀

Itt megnézhetitek Tyler videót a YouTube-on.

Egyébként nem ő az egyetlen úgynevezett YouTuber, aki Adam rajongótáborát gazdagítja. Biztosan emlékeztek még Troye Sivan-ra, a Happy Little Pill énekesére, akinek a dalával Adam nem tudott betelni, tweetelt neki, Troye pedig hisztérikus fangörcsök közepette köszönte meg neki a dícséretet. (Tyler reakciója erre annyi volt, hogy Troye ettől a ponttól számít híresnek, mert egy rocksztárt is elbűvölt.)

Valamint a netes videómegosztó oldalon SuperFruit néven futó csatorna srácai Mitch Grassi és Scott Hoying sem voltak restek dícsérni a japáni, Summer Sonic fellépését a Queen-nel. Megjegyezték, hogy elképesztő volt ugyanazon a színpadon fellépni, amin ők zenéltek. Leesett az álluk. A két tehetséges úriember egyébként a Pentatonix acapella együttes tagjai, az ő Summer Sonic fellépésüket is megtekinthetitek YouTube-on, ebben a videóban pedig 5:42-nél említik Adaméket.