Újévi koncert utóhatása: Adam az Amazon Top 100-ban

A londoni Queen + Adam Lambert showt 2000 ember nézhette a helyszínen, és szinte korlátlan nagyságú közönség követhette nyomon a BBC online közvetítésének hála. Úgy tűnik, az embereknek nagyon is tetszett, amit láttak, ugyanis igencsak megnőtt a kereslet Adam Lambertre az Amazon brit felhasználói körében.

» For Your Entertainment

Adam debütáló albuma idén ünnepelte 5. születésnapját, amit kedvencünk sem felejtett el és megköszönte a rajongók támogatását. A szilveszteri koncert után majdnem kifogyott az Amazon For Your Entertainment készlete. Jelenleg csak néhány darab van náluk.

» Trespassing

A hosszas “soonozás” (soon = hamarosan; Adam egyik kedvenc szava, ha az album megjelenésének idejét próbáljuk kiszedni belőle – a szerk.) után 2012-ben kiadott Trespassing-ra ismét várnia kell egy kicsit annak, aki most rendelte meg: ideiglenesen kifogyott az Amazon raktárából. Jelenleg az eladási listájuk 63. helyén áll. A Queen Greatest Hits lemeze egyébként 61.

» Playlist: The Very Best Of Adam Lambert

A vegyes érzelmeket kiváltó Best Of dalgyűjtemény Adam ex-kiadója, a Sony gondozásában jelent meg, bár még Lambert publicistája sem tudott erről a projektről. Az album a Top 100 lista 77. helyéig küzdötte magát újév napja óta.

Drága Adam, ezúton is üzennénk neked, sok szeretettel: megéri kiadni azt a harmadik albumot. De tényleg.