Nick Jonas megvédte magát Adammel szemben…

… pedig nem is érte őt támadás. Adam Lambert néhány héttel korábban kérte ki Twitter követői véleményét a meleg rajongói tábor toborzására törekvő heteroszexuális férfi előadókról. A történet itt nem ért véget, hiszen egyes weboldalak igencsak kiforgatták Adam szavait, amit persze ő sem tűrt el csendben.

jonastweet

Ha azt hittük, hogy itt lezárhatjuk a témát, akkor tévedtünk. A Twitter üzenetekkel kapcsolatban sokan úgy vélték, hogy Lambert egyértelműen Nickre, a néhai Jonas Brothers zenekar legfiatalabb tagjára utal. A fiatalember nemrég interjút adott, amelyben ismét előkerült Adam üzenete, amit Nick a jó szándéka kritizálásaként értelmezett. Ennek a fordítását hoztuk el.

Nick Jonas felnőtt és kilépett a Disney imázsból.
Az egykori “JoBro” a melegek csalogatásáról, az új albumáról és az Adam Lamberttel való viszályukról beszélt.

“Tisztában voltam vele, hogy elég nagy meleg közösség követi a Jonas Brotherst, és elsődlegesen az volt a cél, hogy erőfeszítéseket tegyek azért, hogy elérjem őket és részei legyenek az karrierem következő szakaszának. Nagyon sok szeretet mutattak felém az évek során és én is szeretem őket” mondta.

Ez a “pózolás” nem jöhetett létre kritikák nélkül. Adam Lambert, a nyíltan meleg énekes, aki jelenleg a Queen frontembere, éles hangvételű Twitter üzenetet küldött, amit sokan Jonas aláásásaként értelmeztek:

“Más is érdekesnek tartja, hogy újabban a hetero férfi popsztárok a meleg közösséget környékezik meg? Hízelgőnek kellene tartanunk? Haladás vagy stratégia?”

A tweettel kapcsolatban Jonas rámutatott, hogy Lambert nem hívta ki őt közvetlenül, de minden esetre válaszol: “Bármikor, amikor valamilyen jó szándékból való cselekedetet kritizálnak, az őrültség számomra” mondta. “Azt hiszem, fontos, hogy fejlődőképesek legyünk és haladóan gondolkozom. Amikor egy heteroszexuális férfi tesz egy lépést és magához öleli a meleg közösséget, azt hiszem, hogy jobb lenne mögötte haladni és tudni, hogy a szándékai jók, és bízni ebben.”

Ami Lambertöt illeti, Jonas elmondta, hogy ők ketten később a Twitteren keresztül beszéltek a közös rajongói táborukról, és most tiszta a levegő közöttük.