Queen + Adam Lambert fellép Szilveszter estéjén Londonban!

A Queen + Adam Lambert formáció 2014 december 31-én, Szilveszter estéjén fellép London városában a legendás Big Ben-hez közel, amit majd közvetíteni fog a BBC One is – közölték ma a hivatalos oldalak, a tegnapi sikeres fellépés után.

newyeareve

A Queen + Adam Lambert Rock Big Ben Live exkluzív show, a világhírű Big Ben óraszerkezethez közel kerül megtartásra a Temze folyó partján, így ünnepelve Szilveszter estéjét, átlépve az Új Évbe. A zenekar egészen éjfélig zenél, a látványos és híres tűzijátékig, ami után folytatásra kerül a műsor, tombolva megkezdve a 2015-ös évet.

A koncerten és az új évi ünnepségen mindössze 2000 ember vehet részt, de a  BBC Radio One közbenjárásával még több millióan csatlakozhatnak online az ünnepélyhez, hiszen a tavalyi Gary Barlow’s Big Ben Bash Live showt közel 14 millió ember követte élőben 23:15 és 00:30 között.

A jegyek holnaptól, azaz december 2-tól lesznek elérhetőek a See Tickets-en, de a hivatalos oldalak feliratkozói már a mai nap folyamán lefoglalhatják jegyeiket a showra.