Potozd a megjelenést: #18

Kisebb kihagyás után újból jelentkezhetünk a Pontozd a megjelenést rovatunkkal, amiben értelemszerűen arra kérünk, hogy pontozzatok egy adott megjelenést, ruha összeállítást Adam Lamberttől. Kitől mástól? 

Nem meglepő, hogy most azt a szettet vettük vizsgálatok alá, amit az énekes az AT&T Live Proud kampány záróestéjén való fellépésekor viselt New Yorkban. Az egész összeállítás nagyon jóra sikeredett, hiszen a térdkivágású, fehér-kék színátmenetű farmerját öltötte magára, fekete bőrdzsekivel, szürke pólót és emellé szintén szürke magassarkú csizmát választott. Mindemellett, Adam újat mutatott a fekete kalapjával, persze nem a megszokott fekete baseball sapkáról van szó, hanem egy igen elegáns darabot használt, hogy elrejtse hajtincseit. A kiegészítők nélkül sem léphetett kamerák, fotósok és a közönség elé, ezért egy egyszerű nyakláncot viselt, valamint ezüst gyűrűket. 

Tehát itt a lehetőségetek, hogy ti is kifejtsétek véleményeteket egy számmal 1-től 10-ig! Értékeljétek ezt a szettet a kép alatt! 😉

rto18