Shades of Elvis: Máig nem látott felvételek a színfalak mögül

Az év első negyedében volt szó a Shades of Elvis névre keresztelt projektről és könyvről, amiben több, mint 75 híresség vett részt, köztük Johnny Depp, Celine Dion, Elton John, Snoop Dogg, Cher, de Adam Lambert is. Erről a fotózásról került ki néhány háttér információ, Adamről beszélt Elvis özvegye, Priscilla és a fotós is, Cristopher Ameruoso dícsérte az énekest és rajongóit, valamint egy eddig nem látott videót osztott meg velünk.

shadesofelvis2

Cristopher, aki a projekt ötletgazdája és fotósa, Adamet nem kevésbé dicsérte, és hasonlóképpen a Glambertöket is:

“Teljesen meghökkentem, “ – mondta Ameruoso fotós a HNGN-nek. “Azt mondta, » A rajongóim a leghűségesebbek, majd meglátod,« és ezt sok művész mondja, de neki igaza is van. A rajongói ténylegesen a legtámogatóbbak és a leghűségesebbek.”

A Shades of Elvis fotózás során Lambert nem csak a fotóst nyűgözte le a tehetségével és emberségével, hanem Elvis özvegyét is, Priscilla-t, aki úgyszintén oda volt a srácért:

“Első és a legfontosabb, hogy nagyon tehetséges” – mondta Priscilla. “Teljességgel érett előadóművész és nem fél rizikót vállalni. Kívül és belül is egy valódi showman.”

Szóval, lehetséges, hogy Elvis, A Király önmaga is Glambert lett volna?

“Elvis szerette az olyanokat, akik túlságosan is jók voltak abban, amit csináltak, “ – folytatta Priscilla. “Adam teljesítette a kihívást. Mindig törekszik, hogy amennyire csak tud, jó legyen abban, amit csinál. Szenvedélyes a munkája iránt és ezt meg is mutatja. Hogy tudná akárki is nem értékelni ezt egy előadóban?”

A videót viszont itt tekinthetitek meg, amiben olyan pillanatok, felvételek kerültek bele, amiket a mai napig nem láthattunk: