Rövid hírek: Live Proud dátum, régi/új kép a Bootsy Bellowsból és Adam bevásárolt

Kedvencünk mindig aktív, minden nap történik vele kapcsolatban valami, bár megesik, hogy a nyilvánosság nem értesül minderről, vagyis mi. Az utóbbi napokban néhány rövid hírfoszlány, nemrégiben előkerült kép egy két héttel ezelőtti partiról keringett a világhálón, és Adam egy lány munkahelyére látogatott.

  • Először is, tudjátok, hogy néhány szerencsés ember találkozhat Adammel az AT&T Live Proud kampány szervezésének köszönhetően. Ezekből a szerencsés emberekből páran már kifejezték izgalmukat egy-két rövid tweetben, amikben elárulták, hogy kevesebb, mint három hét múlva találkozhatnak az énekessel, pontosabban október 13-án.
  • Előkerült egy régi kép a Bootsy Bellows szórakozóhelyről, amin Adam látható jó barátja, Markus Molinari mellett, és ami két héttel ezelőtt készülhetett,  hiszen Markus ugyanabban a felszerelésben látható egy akkoriban megosztott képen.

markusandadamlambert
Instagram / parkybus

  • Egy Jenny nevű lány Twitterén írta: “Tehát Adam Lambert bejött a munkahelyemre épp most”. Majd kiderült, hogy az illető lány a Los Angeles-i Beverly Center bevásárlóközpontban dolgozik. Adam valószínűleg vásárolgatott.
  • És végül egy utolsó és valóban rövid hír: Adam a napokba változtatta meg Twitter profilján a lakhely részt “Turnén a QUEEN-nel” – ről “Nyugat-Hollywood”-ra.

twitterlocation