Jön az új Queen album Adammel?

freddieandadam

A Queen a XXI. században is sikereket halmoz egyik  élő show után a másikkal, annak ellenére, hogy frontemberük, Freddie Mercury már nincs köztünk. De ez könnyen orvosolható probléma volt, hiszen Adam Lambert most már másodszorra is vállalt turnét a Queen legendáival, amiből már csak néhány show maradt. A Queen + Adam Lambert közös munkára a jövőben is számíthatunk, látni fogjuk még őket együtt, de talán új album is készül?

A lehetőség felvetődött már, miszerint a Queen közelgő albumán Adam is szerepet kap:

“Ahogy már gondoltuk, Michael Jackson családjának birtokában áll a nemrég megtalált Michael és Freddie duettjeinek felvételei még a ’80-as évekből, amiknek kiadását feltartják. Roger Taylor azt mondta, hogy a tulajdonjog megszerzése egy kicsit nehézkes, de remélik, hogy megkapják még Karácsony előtt, hogy kiadhassák az új ‘Queen Forever’ albumot, ami néhány új dalt is tartalmazni fog Adam Lambert-tel. írta a SiriusXM Classic Vinyl.

De egy rajongó feltette a kérdést Adam sajtósának, miszerint igaz-e a hír, hogy Adam szerepet vállal majd az új Queen albumon, mire Shoshanna annyit válaszolt:

Adam része nem igaz. Szerintem csak feltételezik.