Újabb turnédátumok az Egyesült Királyságban?

Egy forrás szerint Adam olyan jól közvetíti Freddie Mercury üzenetét, hogy talán újabb turnédátumokra is felkérést kap – írta a Mirror nevű lap. Az ő cikkük fordítását hoztuk el.

queenbertuk
Adam Lambert frontemberként turnézik a Queen zenekarral, ami annyira jól megy, hogy a 32 éves énekesnek be kellett biztosítania a hangját. Olyan értékes vokállal rendelkezik, hogy korábban 30 millió fontos biztosítást kötött rá. Hűha!

A brit rocker, Brian May jelenleg azt vizsgálja, hogy el lehet-e hozni a showt az Egyesült Királyságba is a közeli jövőben. A forrás hozzátette: “A turné olyan sikeres volt Észak-Amerikában, hogy a szervezők most kétségbeesetten próbálnak újabb, angliai dátumokat hozzáadni, amíg még lendületben van a show.”

Brian May korábban elárulta: “Nagy igény van rá, hogy még több koncertet adjunk, szóval jó eséllyel ezt fogjuk tenni. Majd meglátjuk. Szerencsésnek érzem magam, hogy kimehetek a színpadra. Amikor Freddie elment, úgy gondoltam, hogy ‘Ennyi. Megcsináltuk. Nagyszerű élet volt ez. Most viszont eljött az ideje, hogy más életem legyen’ és éveken keresztül semmilyen módon nem próbáltunk Queen lenni.”

Forrás: Mirror.co.uk