Hamisított belépővel jutottak a backstage-be a rajongók

Kellemetlen eset történt Brian May egyik kedves barátnőjével, az énekesnő, gitáros és dalszerző Lynn Carey Saylorral, amikor eltűnt a VIP belépője. A megtaláló azonban nem visszaadta, hanem sokszorosította azt.

queenberterutherford3

Lynn-nek két karszalagja volt, mivel a legendás gitáros személyesen is ismeri, és dolgoztak is együtt. A másolatokat több alkalommal is felhasználták, nem csak Uncasville-ben. Mivel az elkövetők semmi fajta megbánást nem tanúsítottak, Lynn úgy döntött, elmondja, hogy kerültek bizonyos emberek a színfalak mögé. Csalódottságának Twitteren adott hangot, miután látta az egyik illetéktelenül ott tartózkodó rajongó közös fotóját Adammel:

fakepass

@O_Jaqui Ez az egyik a két VIP karszalagom közül, amit Brian személyes jó barátjaként kaptam. Lemásolták őket és több show alkalmával is felhasználták.

@316pisces @Mountainflowr Igen, elég nagy csalódás, hogy valaki képes ilyesmire. Mivel semmi megbánást nem tanúsítanak, gondoltam elmondom.

@Mountainflowr A belépőt tőlem lopták, Randee Trimble készített másolatot egy nyomdában, és adta Carolnak. Ez az ő “titka”.

@CaroLambs Tulajdonképpen így néz ki a csalás. Az én tulajdonomban álló belépőt használtad fel, amit Randee Trimble alattomos módon meghamisított, csak ezért, hogy megkapd ezt a képet.

Carol is reagált Saylor üzeneteire:

@LynnCareySaylor Töröltem a képet. Nagyon sajnálom, ami történt. Kérlek, bocsáss meg. Az eufóriám kétségbeesésbe és megaláztatásba fordult.

Választ is kapott, természetesen:

@CaroLambs Ha te és Randee a legcsekélyebb jeleit mutattátok volna a megbánásnak és elmondtátok volna, kik használták fel a többi hamis karszalagot, nem árultalak volna el.

fakepass2

Igen, @RtPunkyGirl igazi neve Randee Trimble és ő az, aki elvette a VIP karszalagomat és többszörösen lemásolta.

A hamisított belépőt felhasználó rajongók bejutottak a backstage-be, és annak ellenére, hogy lebuktak, Adam nem tessékelte ki őket, hanem közös fotót is készíthettek vele.