Glambert beszámoló: Találkoztam Adammel a Glamour Gálán! ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Glambert beszámoló: Találkoztam Adammel a Glamour Gálán!

“Valóra vált az álmom: Találkoztam Adam Lamberttel!”

Egy elszánt Glambert végre találkozhatott Adammel a Glamour Gálán és erről Tumblrön is megosztotta élményeit. A srác egyszer már látta azelőtt Adamet fellépni, mégpedig 2012-ben, Londonban a Queennel.A koncertre egyedül utazott, Olaszországból, és akadtak némi kellemetlen apróságok az út során, de mindent összevetve, megértve. Egy nap ő is énekes szeretne lenni és Adam a fő inspirációja.

“Óriási hangja van, megérinti az ember lelkét, erőteljes, gyönyörű. Emlékszem, mikor Szardíniában, meleg, nyári napokon a farmon dolgoztam és az mp3 lejátszómon hallgattam a Trespassinget és arra gondoltam, hogy egy nap talán nekem is összejöhet, énekes leszek, egy nap pedig találkozhatok vele, és köszönetet mondhatok mindenért. Egy jobb jövőt képzeltem magamnak.

2012 októberében Londonba költöztem, hogy új életet kezdjek, ami nem könnyű. Sokszor érzi magát az  ember magányosnak, úgy érzed senki nem ért meg. Ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy mindenkinek küzdenie kell azért, hogy a saját álmait valóra váltsa.

2014 június 3-án Adamet meghívták a Glamour Gálára és eldöntöttem, hogy elmegyek, és találkozok vele, még akkor is, ha lehetetlennek tűnt, hiszen egy csomó ember akart selfie-ket csinálni a VIP vendégekkel. Délután 4-től vártam, hogy láthassam, közben találkoztam Shoshannával, Adam publicistájával, nagyon édes lány. Végül a Gála után, hajnali 1 órakor már sem paparazzik, sem rajongók nem vártak odakint, Adam pedig odajött hozzám, mielőtt elment és beszélgethettem vele egy kicsit. Nem sokat, hiszen alig tudtam megszólalni, nem akartam elhinni. Megkérdezte szeretnék e képet csinálni. Bemutatkoztam, ő pedig nagyon édes volt, megértette, hogy tiszta érzelmes vagyok. Aztán fényképezkedtünk, majd Shoshanna megkérdezte egész nap odakint vártam e, mire azt válaszoltam, igen. Ezen mindketten megdöbbentek, hiszen nagyon hideg volt kint, és a nap folyamán többször esett az eső.

Adam nagyon kedvesen azt mondta: “Jó, most menj szépen haza és pihenj egyet.”

Adott egy ötöst, óvatosan, mert az ujjai tele voltak gyűrűkkel. Megérte ott várni egész nap, étlen, szomjan, nem hiszem, hogy sok emberért megtettem volna ugyanezt.”

italy