Adam az iHeartRadio Music Awardson – képek, videók ť ADAMFANS.NET – Adam Lambert Magyarország

Adam az iHeartRadio Music Awardson – képek, videók

Mit beszámoltunk róla pár napja, Adam részt vett az idei iHeartRadio Music Awardson, ahol többek között interjút készített, díjat adott át és mindemellett fantasztikusan nézett ki! Csekkoljátok, mi is történt az átadón a kép után!

hea

Lambert útközben Instagramon osztott meg egy utazó-selfiet, amiből a korán kelők előzetest kaphattak a megjelenéséből:

Adam időben érkezett a vörös szőnyeges bevonulásra, ahol megmutatta új, zöld öltönyét, arany színű, kerek napszemüvegét és természetesen a szemet kápráztató mosolyát. A videókat a bevonulásról itt megtekintheted:

A bevonulás közben egy rövid, 1,5 perces interjút is adott. A riporter megdicsérte Lambert új, világos haját, aki megköszönte és megjegyezte, hogy most készen áll arra, hogy a jó időre tekintettel beengedje a fényt, na meg ez a megjelenés nagyon ‘kaliforniai‘. Hozzátette, hogy ennek ellenére bármikor megváltoztathatja hajszínét, hiszen alig néhány hete zöld volt. Beszéltek arról is, hogy Adam nagyon elfoglalt az új albumának rögzítésével, ami akkor fog megjelenni, hogyha elkészül. 😀

Csekkold a vörös szőnyeges képeket itt:

    

Events & Appearances > 2014 > Arrivals at the iHeartRadio Music Awards (2014. 05. 01.)

A show közben pedig bejátszották Adam “rejtélyes” interjúját, amit alig néhány napja rögzített. Lambert itt Los Angelesről és a saját álmairól beszélt:

Rengetegszer volt olyan, hogy azt gondoltam, nem fog összejönni. Amikor a középiskola után először ideköltöztem, egy apró észak-hollywoodi lakást vettem ki, csak azt engedhettem meg magamnak. Nem volt olyan sok pénzem és sok kajám sem volt a lakásomban. És, tudod, azt gondoltam magamban: A megfelelő dolgot csinálom? Jó városban vagyok? El kéne mennem valami tényleges munkát keresni? Vagy továbbra is űzzem az őrületes álmaimat, amit akarok, és folytassam ezt a művész-életet? És valahogy rájöttem, hogyha a gyakorlatiasságra törekedtem volna és igazi munkám lett volna, még most is úgy gondolom, hogy nem lennék boldog. Szóval, eldöntöttem, hogy kiállok az álmaimért. Örülök, hogy így tettem.

Képek:

Kattints a fotóra a HQ képekért!

TV appearances > 2014 > iHeartRadio Music Awards Show (2014. 05. 01.)

Videó:

Backstage:

Events & Appearances > 2014 > Backstage at the iHeartRadio Music Awards (2014. 05. 01.)